Πολεμικό πλοίο της Τουρκίας έδεσε στην Σούδα!



Στην Σούδα βρέθηκε τουρκικό πλοίο, του Πολεμικού Ναυτικού της γειτονικής χώρας, με το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας να διαφημίζει το γεγονός. Το ενδιαφέρον είναι πως με την επίσκεψη τους οι Τούρκοι είδαν από πρώτο χέρι ποια αμερικανικά πλοία είναι στην Σούδα.
  • Γράφει ο Κώστας Αττίας
Με την ομπρέλα του ΝΑΤΟ τουρκικό πλοίο βρέθηκε στην Σούδα.
Πρόκειται για το πλοίο TCG AKÇAY το οποίο επί τριήμερο (6-9 Φεβρουαρίου) μαζί τα υπόλοιπα πλοία της ΝΑΤΟϊκης ομάδας που ανήκει έδεσε στην Σούδα με τους αξιωματικούς του μαζί με τους συναδέλφους τους να κάνουν επισκέψεις σε τοπικούς φορείς αλλά κυρίως να κυκλοφορούν στην ναυτική βάση και να έχουν πλήρη εικόνα για τα πλοία που είναι στην Σούδα, και κυρίως για τα αμερικανικά πλοία τα οποία η Ελλάδα πιστεύει πως θα ενεργοποιήσει ο Πρόεδρος Τραμπ για να λειτουργήσουν ως ασπίδα προστασίας αν η Τουρκία προχωρήσει σε γεωτρήσεις.

Από τις φωτογραφίες με τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν και οι Τούρκοι αξιωματικοί ξεχωρίζει πάντως αυτή που τραβήχτηκε στο Δημαρχείο καθώς δείχνει την συνάντηση που έγινε «υπό το βλέμμα του Ελ. Βενιζέλου» ειδικά λόγω των αξιώσεων που προβάλει η Τουρκία θέλοντας να καταπατήσει την συνθήκη της Λοζάνης καθώς θυμίζει στην Τουρκία πως η ιστορία στην περιοχή μας και οι συνθήκες γράφτηκαν με αίμα και δεν μπορεί να αλλάξει με «αιτιολογικό» τις απίστευτες αξιώσεις του Ερντογάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!