Δήλωση «βόμβα» από τον Τραμπ: Ίσως χρειαστεί να καταστρέψουμε ολοσχερώς τη Βόρεια Κορέα (Βίντεο) (Donald Trump says they may have no choice but to 'totally destroy' North..)




Σε μία δήλωση «βόμβα» προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από το βήμα της γενικής συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, μετά τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας. Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι «οι ΗΠΑ μπορεί να μην έχουν άλλη επιλογή, παρά να καταστρέψουν ολοσχερώς τη Βόρεια Κορέα, αν νιώσουν απειλή»

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «άνθρωπο-πύραυλο» (rocket man) τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, λέγοντας ότι με το πυρηνικό του πρόγραμμα είναι σε «αποστολή αυτοκτονίας».
Αν η Βόρεια Κορέα δεν υπόχωρήσει, δήλωσε, «δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να καταστρέψουμε πλήρως τη Βόρεια Κορέα».
«Ο Rocket man (το παρατσούκλι που έχει δώσει ο ίδιος στον Κιμ Γιονγκ Ουν) βρίσκεται σε αποστολή αυτοκτονίας του ιδίου και του καθεστώτος του», πρόσθεσε. Ο Τραμπ κάλεσε τα κράτη μέλη του ΟΗΕ να εργαστουν από κοινού για να απομονώσουν την κυβέρνηση του Κιμ εκτός αν σταματήσει την «εχθρική» συμπεριφορά της.
Υπογράμμισε, στη συνέχεια, ότι «η Βόρεια Κορέα πρέπει να καταλάβει ότι η μόνη υπεύθυνη κίνηση για το μέλλον είναι η αποπυρηνικοποίηση».
Ένας χαμηλόβαθμος βορειοκορεάτης διπλωμάτης παρέμεινε στα έδρανα της βορειοκορεατικής αντιπροσωπείας για την ομιλία του Τραμπ, ανακοίνωσε η αποστολή της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!