Καρέ - καρέ το 24ωρο του ζεύγους Μακρόν στην Αθήνα


Πλούσιο πρόγραμμα είχε κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα το ζεύγος Μακρόν που ξεκίνησε με την υποδοχή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Στη συνέχεια ο Γάλλος Πρόεδρος μετέβη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προκειμένου να καταθέσει στεφάνι και από εκεί πήγε στην Ηρώδου Αττικού όπου και έγινε η επίσημη τελετή υποδοχής του από Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο.





Ακολούθησαν δηλώσεις σε θερμό κλίμα ενώ αμέσως μετά τον κ.Μακρόν υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα, η Μπέτυ Μπαζιάνα ανέλαβε να ξεναγήσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πρώτη μέρα έκλεισε με την υψηλού συμβολισμού ομιλία του κ.Μακρόν στο λόφο της Πνύκας και το επίσημο γέυμα προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο με τις κυρίες να κλέβουν την παράσταση.


Κατά τη δεύτερη μέρα το ζεύγος Μακρόν επισκέφτηκε το Γαλλικό Ινστιτούτο ενώ στη συνέχεια ο κ.Μακρόν μαζί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είχαν συνάντηση με επιχειρηματίες και η κα.Μακρόν μετέβη στην Αρχαία Αγορά συνοδευόμενη από τη σύζυγο του κ.Παυλόπουλου Σίσσυ.
Πριν αναχωρήσει από την Αθήνα το ζεύγος Μακρόν δεν παρέλειψε να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας όπου χαιρέτησε τον κόσμο ενώ δεν αρνήθηκε και τις selfies.









Φωτογραφίες: SOOC
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!