ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ «ΝΟΝΟΣ» ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ



Από το:
«Εμείς θα βαράμε τον ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν συρτάκι», σε μεγαλοπρεπή-κωλοτουμπιαστή βαρουφακιά, με κλάμα από τον Τσίπρα, ώστε ως κλαίουσα και απαρηγόρητη χήρα, να συγκινήσει τις πονεμένες ψυχές των «Ελλήνων-χαχόλων» και να δημιουργήσει άλλοθι γιά την...έντιμη κωλοτούμπα...!!!

Διαφορετικά θα βρεθούμε εκτός ευρώ, σε ασύνταχτη πτώχευση, χωρίς προσβαση στις αγορές για δανεικά και το χειρότερο, χωρίς συμμάχους στην διαρκή απειλή των συνοριακών μας γειτόνων, πού επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την Εθνική μας Κυριαρχία.
********
Ήδη ξέχασε ο δακρύβρεκτος Τσίπρας το κούρεμα του χρέους και το σκίσιμο του μνημονίου, και στη χθεσινή συνάντηση στο Eurogroup, με τον Βαρουφάκη ενώ συμφώνησε σε όλα και μάλιστα σε νέο μνημόνιο στο τέλος τα «χάλασαν» στη διατύπωση για τους εγχώριους «χαχόλους» και αυριανούς κοψοχέρηδες…!!!
 ********
Για τους Ευρωπαίους άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διερευνηθούν οι δυνατότητες επέκτασης » του προγράμματος, δηλ. του μνημονίου και μάλιστα με την υπογραφή… Δραγασάκη,  ενώ στο τέλος και για δόξα των ντόπιων «χαχόλων» ο Βαρουφάκης ζήτησε η «επέκταση» του μνημονίου να αντικατασταθεί με την λέξη… «γέφυρα»…!!!
********
Έχουν συμφωνήσει στην ουσία και προσπαθούν την «έντιμη κωλοτούμπα» να την σερβίρουν ως…γέφυρα, προκειμένου να μην απογοητευτούν μέσα σε 15 ημέρες οι χαχόλοι πού τους ψήφισαν και γίνουν εν μια νυκτί κοψοχέρηδες με ότι πρόκειται να επακολουθήσει στην κοινωνία, γιατί τα ελικόπτερα πετάνε ήδη πάνω από το… Τσιπρομέγαρο…!!!                            http://politikosafari.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!