ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ πΓΔΜ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ



Εκτύπωση E-mail

Image
Καυστικός αλλά και ειλικρινής ήταν ο καθηγητής Ιστορίας και Κλασικής Αρχαιότητας, του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, John Mellvin-Jones, κατά τη διάρκεια διάλεξης του σε φοιτητές με θέμα: «Η σημασία της ιστορικής αλήθειας και το Μακεδονικό Ζήτημα». Όπως ανέφερε η αλαβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων Lajm, ο Αυστραλός καθηγητής «Γνώρισα έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων από την πΓΔΜ στο Περθ.
Είναι καλοί πολίτες, εργάζονται σκληρά για να ζήσουν. Ωστόσο επειδή δεν είναι αρκετά μορφωμένοι, δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσουν τη διαστρέβλωση της Ιστορίας, που σε αυτήν εδράζεται η χώρα τους, και αυτή την επιβάλλει, χωρίς να έχει καμία ιστορική βάση. Η πΓΔΜ δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ιστορική βάση η οποία καθορίζει και την εθνική ταυτότητα. Αν κάποιος είναι γυμνός δεν έχει δικαίωμα να κλέψει τα ρούχα κάποιου άλλου».
Ίσως τελικά το ελληνικό ΥΠΕΞ θα έπρεπε να αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο Ακαδημαϊκό και τους 370 Πανεπιστημιακούς από όλο τον κόσμο που λένε όχι στην Σκοπιανή προπαγάνδα και στον σφετερισμό της Ελληνικής Ιστορίας και να ξεκινήσει μία παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης των διαμορφωτών γνώμης γιατί δυστυχώς μέχρι σήμερα οι Σκοπιανοί το παίζουν μονότερμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εκανε επαφη μαζυ του καποιος αρμοδιος?θα γινει καποια αξιοποιηση ?
Ο χρήστης dont remain silent είπε…
Πόσοι αλλοδαποί Ακαδημαϊκοί, υποστήριξαν στο παρελθόν και θα ξαναυποστήριξουν την ιστορική ελληνική αλήθεια, της Μακεδονίας. Θυμάμαι την επιστολή που έστειλαν στον Ομπάμα. Τί βγήκε; Απολύτως τίποτα. Όλος ο πλανήτης, Μακεδόνες τους αποκαλεί. Οι Έλληνες πολιτικοί και Ακαδημαϊκοί, περί άλλα τυρβάζουν..
Ωραία ανάρτηση..
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΝΩΝΥΜΕ,ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ.
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΗ,acheloidahellenic,ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ,ΕΤΣΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!