ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ


 
 Οι Τούρκοι, αντί να απολογούνται απέναντι στα θύματά τους και σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα για τη βαρβαρότητα, τις γενοκτονίες και τις καταστροφές που προκάλεσαν σε λαούς και πολιτισμούς, έχουν το θράσος να επιτιμούν τους Έλληνες για ρατσισμό.

Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας πριν από λίγο στο βήμα του τουρκικού κοινοβουλίου, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, έστειλε κατεπείγουσα επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα,
με την οποία ζητεί από τον αμερικανό πρόεδρο να παρέμβει για να μην έλθει καν προς συζήτηση στη βουλή των Αντιπροσώπων το νομοσχέδιο που αφορά στην αναγνώριση της Γενοκτονίας που διέπραξαν οι Τούρκοι εναντίον των Αρμενίων, το 1915.
Να σημειωθεί ότι το 1915, οι Τούρκοι, με κεντρικό σχεδιασμό και με τον πιο βάρβαρο τρόπο, οδήγησαν στο θάνατο 1,5 εκατομμύρια Αρμενίους, ενώ η Κεντρικη΄Τράπεζα της Τουρκίας και η Τράπεζα Ζιραάτ δήμευσαν τις περιουσίες τους, που καταχρώνται μέχρι σήμερα.
Λεπτομέρειες για το θέμα της επιστολής και της απάντησης του Ομπάμα θα αναφέρουμε μόλις εξασφαλίσουμε τις σχετικές πληροφορίες.
Πηγή: infognomopolitics

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!