O ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ LIVES HIS MYTH ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Σημαία Εθνόσημο


Rate This
Quantcast

Ο πλανητάρχης θα «ζήσει τον μύθο του» στην Ελλάδα! Διακοπές στα Χανιά προγραμματίζει μαζί με την οικογένειά του ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του στενού του συνεργάτη Αλεξ Γιαννούλια. Η αγάπη του πρόεδρου της Αμερικής για τη χώρα μας είναι γνωστή σε όλους αφού δεν είναι και λίγες οι στιγμές που δημόσια έχει εκφράσει τη συμπάθειά του καθώς και τη στήριξή του προς την Ελλάδα.

Φυσικά, σε αυτό έχουν συντελέσει οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί εδώ και χρόνια με ομογενείς που κατάγονται από την πανέμορφη Κρήτη, όπως αυτή με τον διάδοχό του στη Γερουσία του Ιλινόις Αλεξ Γιαννούλια. Η μητέρα του 32χρονου πολιτικού Αννα Γιαννούλια-Ξηρουχάκη κατάγεται από τα Χανιά, συγκεκριμένα από τα Σφακιά και την Ιμβρο Ασφένδου, όπου η οικογένεια Γιαννούλια περνούσε πάντα εκεί τα καλοκαίρια της.

Η επίσκεψη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, στο τέλος του μήνα, ενώ θα διαρκέσει μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ηδη στον νομό Χανίων έχει σημάνει συναγερμός από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά ο ερχομός του προέδρου αφού θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές επισκέψεις των τελευταίων χρόνων. Ο Αμερικανός πρόεδρος μαζί με την οικογένειά του και τον στενό του συνεργάτη Αλεξ Γιαννούλια θα φιλοξενηθεί σε υπερπολυτελή θαλαμηγό και θα έχει την ευκαιρία να δει και να ξεναγηθεί σε όλες τις ομορφιές του νομού.

Μία από τις στάσεις τους θα είναι στον πανέμορφο Μπάλο που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νομού, στη χερσόνησο της Γραμβούσας, ενώ τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα των διακοπών τους. Σκοπός του Αλεξ Γιαννούλια, από τη στιγμή που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι η οικογένεια Ομπάμα να βρεθεί και στα Σφακιά, έστω και για λίγες ώρες, προκειμένου ο πρόεδρος να δει από κοντά και την ορεινή πλευρά του νομού. Οπως και να ’χει όμως, το σίγουρο είναι ότι όλοι μαζί θα περάσουν αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, λίγους μήνες πριν από τις προκριματικές εκλογές στην Αμερική, όπου ο Αλεξ Γιαννούλιας θα διεκδικήσει μια θέση στη Γερουσία του Ιλινόις. http:Nationalpride

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!