Μίσος κατά των Ελλήνων και διαστρέβλωση της Ιστορίας και πάλι από τον Ερντογάν


Με την ευκαιρία της σημερινής εθνικής γιορτής της Τουρκίας, ο Πρόεδρός της Ταγίπ Ερντογάν αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του στην επίσημη σελίδα της Τουρκικής Προεδρίας.
«Με τη νίκη στις 30 Αυγούστου διακηρύχθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο ότι αυτά τα εδάφη είναι η αιώνια πατρίδα μας (σ.σ. τα εδάφη της Μικράς Ασίας που κατέκτησαν από τους Έλληνες, τους οποίους έδιωξαν ή έσφαξαν).
Αυτή η νίκη είναι η ανακήρυξη της επανεμφάνισης στη σκηνή της ιστορίας και η άνοδος από τις στάχτες του, του έθνους που επιδιώκεται να ταφεί στην ιστορία.
Ο αγώνας της Τουρκίας για ανεξαρτησία και μέλλον συνεχίζεται και σήμερα.
Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι εκείνοι που επιδιώκουν να μας αποκλείσουν από την Ανατολική Μεσόγειο είναι οι ίδιοι εισβολείς με αυτούς που προσπάθησαν να εισβάλουν στην πατρίδα μας πριν από έναν αιώνα
 (σ.σ. οι εισβολείς είναι οι Έλληνες που προσπάθησαν να απελευθερώσουν τη σκλαβωμένη Μικρά Ασία από τους Τούρκους).
Ακριβώς όπως το έθνος μας νίκησε στον αγώνα του για ανεξαρτησία, παρά τη φτώχεια και τη στέρηση, δεν θα διστάσει ποτέ να αποτρέψει τις επιθυμίες και τις κινήσεις για τη Συνθήκη των Σεβρών και την Γαλάζια Πατρίδα και σήμερα.
Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει για την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το ζήτημα και την ακλόνητη πίστη μας στη νίκη
» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Τουρκικής Προεδρίας.



Αυτή είναι η Τουρκία του 21 αιώνα. Διαστρεβλώνει την Ιστορία και προσπαθεί να επιβάλλει την Μικρά Ασία ως την πατρίδα των Τούρκων. Την Μικρά Ασία που κατέκτησαν από τους Έλληνες που ζούσαν εκεί επί χιλιάδες χρόνια. Όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα το επιβεβαιώνουν. Όπου σκάβουν οι Τούρκοι αρχαιολόγοι εμφανίζονται Ελληνικά ψηφιδωτά, Ελληνικές πόλεις, Ελληνικά επιτεύγματα.

Όσο και αν προσπαθήσει να πείσει τον κόσμο ο Ερντογάν πως η Μικρά Ασία είναι Τουρκική, γνωρίζει όπως και όλοι οι Τούρκοι, πως η Μικρά Ασία είναι Ελλάδα.


https://cosmostatus.blogspot.com/2020/08/blog-post_93.html?fbclid=IwAR0eRX8XFDHulgbxPLflVvFrkyQJCJmIAt0ZOOUbK7MhlKV8mNRsCbt2cms

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»