ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ- Λαϊκός Σύνδεσμος: Προειδοποιούν με "Εκλογές κάθε μήνα σε μία περιφέρεια"



Με ένα πλάνο υψηλού πολιτικού σχεδιασμού απαντά ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε αυτό που τα στελέχη του κόμματος περιγράφουν ως "Σχέδιο εξόντωσης του κόμματος από τα εγχώρια και ξένα συμφέροντα": Πριν δύο ημέρες τέθηκε σε διαβούλευση στα ανώτερα κλιμάκα του κόμματος σχέδιο τμηματικής και όχι συνολικής παραίτησης των βουλευτών του κόμματος και ο σχεδιασμός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εγκρίθηκε από την Πολιτική Επιτροπή!
Δηλαδή θα παραιτείται ένας βουλευτής τον μήνα και αντίστοιχα σσε 20-30 ημέρες θα προκηρύσσονται εκλογές στην εκλογική περιφέρεια από την οποία προέρχεται!

Αυτό σημαίνει ότι πρώτον το κόμμα θα διατηρεί την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση (μειούμενη κατά έναν βουλευτή κάθε φορά που θα γίνονται εκλογές στην Περιφέρεια, αφού θα την κερδίζει το κόμμα που θα έχει την σχετική πλειοψηφία) αλλά από την άλλη αναγκάζει την κυβέρνηση να "δοκιμάζεται" στις κάλπες κάθε μήνα!
Το τι σημαίνει αυτό είναι εύκολα αντιληπτό: Το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας, αλλά με ... ψήφο στην θέση της σταγόνας!
Στον Λαϊκό Σύνδεσμο θεωρούν ότι "το σύστημα έχει αποφασίσει να μας εξοντώσει αφού είμαστε η μοναδική σοβαρή απειλή για τα σχέδιά τους και συνεπείς πολέμιοι του Μνημονίου. Δεν διστάζουν να εκθέτουν τους θεσμούς που κρατάνε όρθια την δημοκρατία, όπως την δικαιοσύνη, την αστυνομία κλπ και ο μόνος τρόπος να αντιδράσουμε βρίσκεται στα δικαιώματα που μας δίνει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής".
Έτσι ετοιμάζονται τμηματικές παραιτήσεις βουλευτών που θα λαμβάνουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος σε κάθε εκλογική περιφέρεια από την οποία θα παραιτούνται βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου (18 βουλευτές από 15 εκλογικές περιφέρειες)!
Φαντασθείτε τον ένα μήνα να ψηφίζει η Α'Αθηνών, τον επόμενο  να ψηφίζει η Β'Αθηνών, μετά η Α'Θεσσαλονίκης κλπ! Μια ολόκληρη χώρα σε εκλογική έγερση! Και χωρίς να έχει παραιτηθεί σύσσωμη η ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου!
Το βέβαιο είναι ότι στην περίπτωση αυτή η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που αποφεύγει όπως "ο διάολος το λιβάνι", ειδικά μέσα σε αυτό το κλίμα: Θα πάει σε γενικές εκλογές.
"Όπου εκεί θα δούμε ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό π.χ. του ΠΑΣΟΚ ή αν η ΝΔ βρίσκεται επάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ και αν νομιμοποιούνται να κάνουν αυτά που κάνουν", αναφέρουν τα στελέχη της ΧΑ
Κανονικά με την πρώτη παραίτηση βουλευτή της ΧΑ και την άρνηση των επιλαχόντων του Λαϊκού Συνδέσμου στην Περιφέρεια να τον διαδεχθούν, προκηρύσσονται εκλογές στην συγκεκριμένη περιφέρεια, αλλά πιθανότατα η κυβέρνηση θα προκηρύξει γενικές εκλογές άμεσα.
Πρόκειται για πολιτικό σχεδιασμό, εξαιρετικά ανορδόθοξο, αλλά στον Λαϊκό Σύνδεσμο, ως πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων οι περισσότεροι από την ηγετική ομάδα, φαινεται ότι έχουν ειδικευθεί σε τέτοιους είδους αποστολές...
Κανονικά και μόνο η παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας Χ.Παππά και η άρνηση των επιλαχόντων θα οδηγούσε από μόνη της σε γενικές εθνικές εκλογές, αλλά στον Σύνδεσμο θεωρούν ότι "Θα ερμηνεύσουν όπως θέλουν την δΙάταξη με τους δικούς τους πληρωμένους συνταγματολόγους για να αποφύγουν τις εκλογές. Αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Τώρα το μπαλάκι είναι σε αυτούς". 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!