Καταρρέει η χώρα: Αλλαγή πληθυσμιακής σύνθεσης. Γεμίζουν την Ελλάδα με μουσουλμάνους

πληθυσμιακής σύνθεσης


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα σχέδιο αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της όπου όπως επισημαίνουν πολλοί σε λίγο το ελληνικό εθνικό στοιχείο πιθανότατα θα αποτελεί μειονότητα! Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας εάν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία, το 2050 η Ελλάδα θα έχει 25 εκατομμύρια κατοίκους εκ των οποίων μόλις τα 9 εκατομμύρια θα προέρχονται από τον γηγενή πληθυσμό.
Μπορεί σε κάποιου; αυτή η πρόβλεψη να φαίνεται ακραία ωστόσο τα πραγματικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όπως αυτό που αποκάλυψε η Σαμιακή TV επιβεβαιώνουν την δυσοίωνη αυτή πρόβλεψη. Στην Σάμο από την αρχή του έτους μέχρι τις 31/10 γεννήθηκαν 226 παιδιά εκ των οποίων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 μεταναστών. Τα στοιχεία έδωσε η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σάμου.
Την ίδια ώρα ο Αστέριος Τζίτζιφος, κάτοικος Σερρών μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στο κανάλι Epsilon, ανέφερε ότι με τα hot spot που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο στην περιοχή φοβάται ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο για αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης. Επικαλέστηκε μάλιστα όπως και ο κ. Γρηγοριάδης από τα Γιαννιτσά το επιχείρημα πως «αν τελικά οι μετανάστες αυτοί μείνουν στην Ελλάδα με δεδομένο ότι στο Αφγανιστάν το 1960 ήταν 8,5 εκατομμύρια και σήμερα παρά τους πολέμους ξεπερνούν τα 30, καταλαβαίνει κανείς, όπως είπαν, τι θα συμβεί στην Ελλάδα.». Παράλληλα, ο δήμαρχος της Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης χτύπησε για μια ακόμη φορά το καμπανάκι του κινδύνου επισημαίνοντας ότι στην Χίο βρίσκονται ήδη 6.000 μετανάστες σε ένα hot spot που οι υποδομές του είναι για 1.000 το οποίο βρίσκεται σε μια περιοχή που οι Έλληνες είναι μόνο 600. Ο δήμαρχος της Χίου είπε μάλιστα ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο καθώς στο νησί φθάνουν -όταν είναι καλός ο καιρός- πάνω απο 200 άτομα την ημέρα και σύντομα αυτός και οι κάτοικοι του νησιού θα έρθουν και θα στρατοπεδεύσουν έξω από το Μαξίμου διαμαρτυρόμενοι που δεν λαμβάνει δραστικά μέτρα.
https://vimapress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!