Τρόμος στα Τίρανα από τις προειδοποιήσεις Παυλόπουλου – Ο Ράμα βγήκε στην τηλεόραση και το έπαιξε… «Αρσακειάδα»

Τρόμος στα Τίρανα από τις προειδοποιήσεις Παυλόπουλου – Ο Ράμα βγήκε στην τηλεόραση και το έπαιξε… «Αρσακειάδα»

Ο πρωθυπουργός του αλβανικού καθεστώτος Έντι Ράμα, παραδέχτηκε την Παρασκευή (8/9/17) σε συνέντευξή του στον Λουτφί Ντερβίσι (Lutfi Devrishi), της κρατικής αλβανικής τηλεόρασης (RTSH), ότι η Αλβανία έχει δημιουργήσει προβλήματα με την Ελλάδα (σ.σ. τα οποία δημιούργησε ο ίδιος με την καλλιέργεια του ανθελληνισμού και την δουλοπρέπεια του στον Ερντογάν).


Ο Έντι Ράμα απάντησε στις «απειλές» (σ.σ. έτσι αποκαλούν οι Αλβανοί στην προπαγάνδα τους την υποχρέωση της Ελλάδος να υπερασπιστεί τα δίκαια της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας) της Αθήνας, αναφερόμενος στην ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου στο επίσημο γεύμα προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν [διαβάστε εδώ].
Ο Έντι Ράμα, εμφανώς φοβισμένος, δήλωσε ότι η Αλβανία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ηρεμήσει τη γείτονα (Ελλάδα).
«…Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με αυτή την δύσκολη σχέση που έχουμε (σ.σ. με την Ελλάδα) ειδικά επειδή ο λόγος αυτών των δηλώσεων (σ.σ. του Προέδρου Παυλόπουλου) είναι εντελώς αδιανόητος, αλλά σίγουρα θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατευνάσουμε τους γείτονές μας και να συνειδητοποιήσουν ότι στην Αλβανία υπάρχει μόνο ο σεβασμός για καλή γειτονία, όπως και για όλους όσους ζουν σε αυτή τη χώρα, ως πολίτες αυτής της χώρας με μια άλλη εθνικότητα.
»Θα κάνουμε τα μέγιστα με συγκεκριμένα παραδείγματα φροντίδας, προσοχής και κατανόησης με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, η οποία για μένα αλλά και για όλους εμάς είναι ένα μεγάλος πλούτος.
»Αυτοί (σ.σ. οι γηγενείς Έλληνες) είναι ίσοι πολίτες της χώρας αυτής και είναι αναμφισβήτητα μια περισσότερα από επιθυμητή παρουσία σε αυτή τη χώρα.
»Δυστυχώς σε αυτή τη σχέση (σ.σ. με τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες) υπάρχουν πολλές παρεμβάσεις, υπάρχουν πολιτικές ατζέντες όχι καλής πίστης, οι οποίες με κάποιο τρόπο διαταράσσουν, χειραγωγούν, καθοδηγούν μέχρι και τα υψηλότερα επίπεδα στην Αθήνα», δήλωσε ο Ράμα στη αλβανική κρατική τηλεόραση.
Ο Έντι Ράμα έχει αρχίσει να «αισθάνεται» την καυτή ανάσα της Ελλάδας και της Δύσης. Δεν είναι μόνο η Ελληνική Εθνική Μεινότητα, είναι και οι τζιχαντιστές, είναι και τα ναρκωτικά… Είναι πολλά που μαζεύονται στον φάκελο του κ. Ράμα. Πάντως με τον Ράμα   πρωθυπουργό, τα ναρκωτικά και τον ισλαμισμό, η Αλβανία Ευρωπαϊκή Ένωση δεν βλέπει…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!