"Η συμφωνία αεροδρομίου Avlona, απειλεί την Ελλάδα"


Ιανουάριος 26, 2018. 16:26

 -Από τη σελίδα του (Βορειοηπειρώτη) SManalysis-


Σε μια στιγμή στο Νταβός της Ελβετίας, ο Ράμα μίλησε με τον Τσίπρα για την έναρξη διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, στα Τίρανα, το κοινοβούλιο της Αλβανίας, με εντολή του Ράμα, ψήφισε να δώσει στην Τουρκία το αεροδρόμιο της Αυλώνας.

Οι πολιτικοί και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι τα σκηνικά των Τιράνων δεν έχουν τέλος, έστω κι αν υπογράψουν μια συμφωνία με την Αθήνα και τις εγγυήσεις της ελληνικής κοινότητας και της Χιμάρας, και πάλι θα βρουν τον δρόμο για να κατακτήσουν αυτά τα εδάφη τα Τίρανα.

Στο βόρειο τμήμα της Αυλώνας, σύμφωνα με την έκθεση της CIA του 1989, υπάρχουν 8.000 έλληνες που ζουν στις περιοχές Narta, Delisuf, Poro, Novosel, Zvernec κλπ. Ενώ η περιοχή που θα κατασκευαστούν από τουρκικές εταιρείες κοντά στο Ερντογάν είναι ιδιοκτησία αυτής της κοινότητας.

Μια μέρα μετά την ψηφοφορία αυτή από το κοινοβούλιο της Αλβανίας, ο υπουργός Olta Xhacka πέταξε στην Άγκυρα για να αγοράσει όπλα, τα οποία η Αλβανία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει σε κάποιο σημείο εναντίον των Ελλήνων όπως το 1940.
http://www.echedoros-a.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!