Ο Τσαβούσογλου απείλησε με «κάποια βήματα» στην Κύπρο – Εμπρός Τούρκε, εάν τολμάς προχώρα!

Ο Τσαβούσογλου απείλησε με «κάποια βήματα» στην Κύπρο – Εμπρός Τούρκε, εάν τολμάς προχώρα!
Ξεκάθαρη απειλή προς την Κύπρο εξαπέλυσε τη Μεγάλη Πέμπτη σε ομιλία του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην συνάντηση με την Ένωση Επιχειρηματιών της Αττάλειας.
Αναφερόμενος στο Κυπριακό αλλά και στην εκχώρηση «οικοπέδων» της κυπριακής ΑΟΖ από τη Λευκωσία στις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απείλησε ευθέως την Κυπριακή Δημοκρατία και μαζί την Ελλάδα και τους πετρελαϊκούς κολοσσούς.
«Για την επίλυση του Κυπριακού, εμείς προσπαθούμε με ειλικρίνεια αλλά ειδικά στην προεκλογική περίοδο, δεν βλέπουμε καμία ειλικρινή προσπάθεια από την ελληνοκυπριακή πλευρά», είπε ο παράνομος εισβολέας και κατακτητής της βόρεια Κύπρου και συνέχισε:
«Δεν θεωρούμε σωστά τα μονομερή βήματα της ελληνοκυπριακής πλευράς αναφορικά με τα ζητήματα φυσικού αέριου και αποθεμάτων πετρελαίου που βρίσκονται γύρω από την Κύπρο. Παρά τις προειδοποιήσεις μας, δυστυχώς η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έκανε βήμα πίσω για αυτό θα κάνουμε κάποια βήματα ως Τουρκία».
Επειδή αυτή η ιστορία με τις τουρκικές απειλές έχει τραβήξει πολλά χρόνια και το ελληνικό έθνος δεν έχει πλέον υπομονή για χάρτη της ειρήνης, εμπρός λοιπόν Τσαβούσογλου, κάνε τα βήματά σου. Κάνε τα εάν τολμάς, τι μένεις στα λόγια; Ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες οπλίτες περιμένουν ένα κάλεσμα σε Ελλάδα και Κύπρο για να τελειώνουμε για πάντα μαζί σας.
Αφού δεν θέλετε ειρήνη, συνεργασία και πρόοδο, αφού δεν μπορείτε να συνυπάρξετε με τους Έλληνες σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, εμπρός λοιπόν Τούρκε, κάνε τα βή       ματά σου. Κάνε τα βήματά σου και επίσπευσε το τέλος σου, τον διαμελισμό σου!                              http://www.tribune.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!