Μόνο για καφέ… δεν έκαναν στάση στην Σύμη οι Τούρκοι με το 40μετρο Ωκεανογραφικό σκάφος τους R/V TÜBİTAK Marmara σήμερα το πρωί (20.08.2016-10:00).


Με 40μετρο Ωκεανογραφικό σκάφος οι Τούρκοι σουλατσάρισαν σήμερα το πρωί στα ελληνικά χωρικά ύδατα στη θαλάσσια περιοχή της Σύμης.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Μόνο για καφέ… δεν έκαναν στάση στην Σύμη οι Τούρκοι με το 40μετρο Ωκεανογραφικό σκάφος τους R/V TÜBİTAK Marmara σήμερα το πρωί (20.08.2016-10:00).Το τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V TÜBİTAK Marmara έκανε πλόες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στην θαλάσσια περιοχή της Σύμης, πλέοντας μόλις λίγα μέτρα από την νησίδα Νίμος, που βρίσκεται ακριβώς στο βόρειο άκρο της Σύμης, εμπεδώνοντας ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα και ότι ανήκει στα ψάρια του… την σημαία την πήρε ο άνεμος και ο κάθε Ηλιάκης ήταν κορόιδο!



Το σκάφος του Λιμενικού κάνει οικονομία σε καύσιμα, εργατοώρες και ανταλλακτικά.



Το τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V TÜBİTAK Marmara είναι ιδιοκτησίας του τουρκικού τεχνολογικού κέντρου ερευνών (TÜBİTAK), είναι ένα σχετικά νεόδμητο πλοίο (ημερ. καθέλκυσης 17.02.2013) φέρει εξελιγμένης τεχνολογίας συστήματα ναυσιπλοΐας και σόναρ, έχει 12μελές πλήρωμα, και ικανότητα 11 επιστημόνων σε 3 διαφορετικά εργαστήρια επι του πλοίου.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!