Μαυροφορεμένη, μυστηριώδης γυναίκα περιπλανιέται αμίλητη σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ -Σάλος στο Διαδίκτυο [εικόνες&βίντεο]

 Μαυροφορεμένη, μυστηριώδης γυναίκα περιπλανιέται αμίλητη σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ -Σάλος στο Διαδίκτυο [εικόνες&βίντεο]

Μία γυναίκα μαυροφορεμένη, αγνώστων λοιπών στοιχείων έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όχι μόνο χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων. Η εν λόγω γυναίκα εντοπίστηκε να περιπλανιέται αμίλητη και ασκόπως σε κεντρικούς δρόμους πόλεων των ΗΠΑ, φορώντας κατάμαυρα ρούχα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά, μάλλιστα δημιουργήθηκε και σελίδα στο Facebook που αναρτώνται φωτογραφίες που απεικονίζουν τη γυναίκα μυστήριο σε πολλές σπο τις περιπλανήσεις της σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.Μέχρι στιγμής ο φακός την έχει συλλάβει σε Τζώρτζια, Κεντάκι, Τενεσί,Οχάιο αλλά και Βιρτζίνια. Ενδεδυμένη πάντα με μαύρα μακριά ρούχα, με καλυμμένο το κεφάλι και κρατώντας ένα μπαστούνι και μια τσάντα κυκλοφορεί στους δρόμους δημιουργώντας πλείστα όσα ερωτηματικά σε όσους την συναντούν.

Όπως αναφέρεται στα Μέσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να της μιλήσουν, να την βοηθήσουν, σύμφωνα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες εκείνη αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά τους.Κάποιοι εικάζουν ότι βρίσκεται σε θρησκευτική αποστολή.

Ο Raymond Poles που ισχυρίζεται ότι είναι αδερφός της μίλησε στο Reuters.Ο Raymond Poles υποστηρίζει ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι αδερφή του και ονομάζεται Elizabeth Poles, είναι μητέρα δυο παιδιών και χήρα, από την Αλαμπάμα.Ο Raymond Poles πρόσθεσε ότι η Elizabeth είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο Βετεράνων προκειμένου να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της το 2008.
Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει ανεξιχνίαστη η ταυτότητα της καθώς και ο λόγος της ατέρμονης περιπλάνισης της.







                                                                                 http://www.iefimerida.gr/node/165022#ixzz38tThCvqz

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!