Ακουσα το "διάγγελμα" του Πρωθυπουργού. ΜΑΖΙ, ΜΑζί, Μαζι κλπ κλπ Ωραία, μαζί. Να σφίξουμε το ζωνάρι.. Αλλά ο λαός περιμένει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ μέτρα ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ... Τι εννοώ; Ανακοινώστε λοιπόν γα παράδειγμα:

1. Μείωση του μισθού των Βουλευτών
2. Μείωση του μισθού των μεγαλοστελεχών των ΔΕΚΟ.
3. Κατάργηση των bonuses όπου κι αν δίδονται.
4. Επιστροφή από τους ληστρικούς τραπεζίτες των δις που τους εδωσε ο Καραμανλής (ή ξεκαθαρίστε τι απέγιναν). ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....Τι θα δωσουν λοιπόν κι αυτές; Φαντάζομαι ότι θα δώσουν κάτι παραπάνω από το 10% που θα δώσω εγώ.
5. Ξεκινήστε ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ από αύριο. Μη στοχοποείτε τον τίμιο γιατρό, τον τίμιο δικηγόρο, τον τίμιο ελευθεροεπαγγελματία. Τους ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους τους ξέρετε ΟΛΟΥΣ. Ξέρετε ακόμα και ΠΟΣΟ σας φοροδιαφεύγουν. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ λοιπόν ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ να δώσουν όλοι οι υπόλοιποι. Αν δεν δούμε κάποιον στη φυλακή, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ.
6. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΚΤΑΠΤΥΣΤΗ ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Εκτός κι αν το αλληλοφάγωμα είναι κι αυτό μέσα στα σχέδια των αφεντικών της Νέας Τάξης.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, αν δεν δεί ο Ελληνικός Λαός να πληρώνουν πρώτοι οι μεγαλοκαρχαρίες, ΞΕΚΑΘΑΡΑ, από ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, τότε θα βρείτε τον λαό απέναντί σας. ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ και τότε δεν θα φταίει ο πολίτης για την καταστροφή της Ελλάδος. ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!