Αποκτήσαμε ανοσία στα ψέματα.

Η επιφυλλίδα του Ατίθασου

Λοιπόν, αυτή η ιστορία με τα ψέματα έχει παρατραβήξει. Δεν υπάρχει προεκλογική εξαγγελία του ΠΑΣΟΚ που να έχει τηρηθεί. Και αυτό είναι το λιγότερο...Για κάθε τι η κυβέρνηση πράττει ακριβώς το αντίθετο από ό,τι υποσχέθηκε...Τι να πρωτοσχολιάσουμε;...τον ΟΛΠ, τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, τους Φόρους, τους Φόρους ξανά, το Ασφαλιστικό, τα τέλη κυκλοφορίας, τους διορισμούς, τα διόδια, ψέματα, ψέματα, ψέματα παντού.

Λένε τόσα ψέματα που ο λαός έχει πλέον συνηθίσει και δεν αντιδρά κανείς. Γίναμε χοντρόπετσοι και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση φερέφωνα-ΜΜΕ (τώρα το ποιός ελέγχει ποιόν είναι μια άλλη κουβέντα) τα εμφανίζουν όλα ως φυσιολογικώς γενόμενα, όταν για αντίστοιχα μέτρα μαστίγωναν με λύσσα τη ΝΔ. Όσο για τα συνδικάτα, αυτοί τα βλέπουν όλα ρόδινα. Αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς από αργόμισθους κρατικοδίαιτους, που γλύφουν για μια θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο;

Αυτή είναι, λοιπόν, η Ελλάδα; Αυτή είναι η πατρίδα μας; Μια χώρα όχι μόνο με χρεωκοπημένη οικονομία, αλλά με χρεωκοπημένη ηθική, με χρεωκοπημένα αντανακλαστικά...μια χώρα σε λήθαργο.

Βρισκόμαστε σε τέτοια ύπνωση που φοβούμαι πως θα μας τη πέσουν καμμιά μέρα οι Τούρκοι, θα μας πάρουν μερικά νησάκια κι εμείς δεν θα χαμπαριάσουμε...Με τα μυαλά που κουβαλάμε μας βλέπω απλά να αλλάζουμε πλευρό για να μην μας ενοχλεί η φασαρία!!!

Λυπούμαι αλλά αυτή η συνολική απάθεια ενός ολόκληρου λαού προμηνύει άσχημες εξελίξεις...Ελπίζω να διαψευσθώ.

ΥΓ...Κι εσύ ΝΔ στον ύπνο του δικαίου!!! Γιατί να κάμεις κάτι διαφορετικό άλλωστε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»