ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! (ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ )/

Νίκη κατά κράτος των πατριωτικών απόψεών μας διαπιστώσαμε χθες βράδυ στην εκπομπή του Πρετεντέρη για το λαθρονομοσχέδιο. Παρότι το πάνελ ήταν και πάλι έτσι στημένο ώστε να ευνοήσει την πλευρά των υποστηρικτών του νομοσχεδίου, τα ισχυρά επιχειρήματα των εκπροσώπων της δικής μας πλευράς ανάγκασαν τον Πρετεντέρη να προτείνει την απόσυρσή του για να συζητηθεί διεξοδικότερα και το Σκανδαλίδη να δεσμεύεται ότι θα προτείνει αλλαγές που αλλάζουν σημαντικά το περιεχόμενό του. Ο ελληνικός λαός, βέβαια, δεν πρέπει ούτε να επαναπαυτεί ούτε να τσιμπήσει... Οφείλει να εκφράσει, από τη μια γωνιά της Ελλάδας ως την άλλη, την απόλυτη αντίθεσή του. Από τη στιγμή που θα κατατεθεί το λαθρονομοσχέδιο, πρέπει να απλωθεί ένας λαϊκός ξεσηκωμός σε ολόκληρη τη χώρα. Ήδη ο κόσμος είναι έτοιμος. Γιατί γνωρίζει ότι έχουμε το ιστορικό καθήκον να εμποδίσουμε την παράδοση της πατρίδας μας στους λαθρομετανάστες. Ο λαός είναι δικαιολογημένος και νομιμοποιημένος να αντιδράσει με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, ώστε να αποτρέψει την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου.

-Σκανδαλίδης, Μπίστης, Μαργαρίτης και Αφροδίτη Αλ Σάλεχ του Ιμπραήμ, με ειρωνείες, ψεύδη, επιθέσεις, συκοφαντίες εναντίον των Ελλήνων που αντιστέκονται, προσπαθούσαν να κρύψουν τον εθνομηδενισμό και το μίσος κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού, που χαρακτηρίζει και το νομοσχέδιο αλλά και όσους το υποστηρίζουν. Δεν θα ασχοληθούμε με το ιταμό ύφος της Αλ Σάλεχ (φωτό), ιδιαίτερα όταν απευθυνόταν σε μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, άλλωστε ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Θα τονίσουμε πάντως την αποστροφή του λόγου της "μα πως κάνετε έτσι, το πολύ-πολύ να ψηφίσουν από ευγνωμοσύνη ΠΑΣΟΚ την πρώτη φορά", όταν της επισημάνθηκαν εκτός από τα αντεθνικά και τα μικροπολιτικά συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ από το λαθρονομοσχέδιο. Να λοιπόν ο σκοπός του κυβερνώντος κόμματος. Να αντισταθμίσει με τους λαθρομετανάστες τη φθορά που θα έχει στον ελληνικό πληθυσμό λόγω της αντιλαϊκής οικονομικής και της προδοτικής εξωτερικής πολιτικής του. Γι' αυτό πρέπει ο κόσμος να κάνει τα πάντα ώστε να μην περάσει το λαθρονομοσχέδιο. Αν περάσει, μετά όσο κι αν αντιδρά ο ελληνικός λαός, οι πασόκοι θα μπορούν να κερδίσουν με τις ψήφους των Πακιστανών, Αλβανών, Νιγηριανών κ.α. και η αντίδραση των Ελλήνων θα είναι μάταιη.

-Αισχρή προβοκάτσια ήταν και η επιλογή του Πρετεντέρη να καλέσει το Γιακουμάτο εκ μέρους της ΝΔ, για να την εκθέσει. Το έκανε επίτηδες, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει φτωχό πολιτικό λόγο, δεν ξέρει τις θέσεις του κόμματος και λέει τα δικά του, όντας συνήθως εκτός γραμμής. Παρότι ο Γιακουμάτος χοντρικά εξέφρασε αντίθεση στο λαθρονομοσχέδιο, όσα είπε δεν ήταν ακριβώς οι θέσεις του κόμματος. Η επίσημη τοποθέτηση της ΝΔ είναι ένα καθαρό και μεγάλο ΟΧΙ απέναντι στο νομοσχέδιο. Χθες ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από την κυβέρνηση να το αποσύρει (αυτό αλλά και τα άλλα δύο που συνδέονται με αυτό, δηλ. εκλογικό νόμο και Καλλικράτη). Και, αν τυχόν δεν αποσυρθεί, τότε αμέσως μετά τις εκλογές, όπου με τη στήριξη των Ελλήνων η ΝΔ θα κερδίσει, ο Αντ. Σαμαράς θα καταργήσει το λαθρονομοσχέδιο.

-Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στην Κύπρο. Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, που βρίσκεται εκεί, επισκέφτηκε τον Ταλάτ στο ψευτοπροεδρικό στην κατεχόμενη Λευκωσία, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά οντότητα κράτους στο ψευδοκράτος, σε αντίθεση με τα ψηφίσματα του ίδιου του Οργανισμού του οποίου προϊσταται. Όλα αυτά αποτελούν απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας της λογικής του "καλού παιδιού" απέναντι στους ξένους και στους Τούρκους, που ακολουθεί ο Χριστόφιας. Ο σημερινός πρόεδρος της Κύπρου παρέλαβε από τον Τάσσο Παπαδόπουλο μια χώρα με υποδειγματική οικονομική και κοινωνική πολιτική και με διεθνές κύρος. Και μέσα σε δύο χρόνια την έχει καταντήσει κλωτσοσκούφι της διεθνούς κοινότητας και έχει διαλύσει την οικονομική και κοινωνική της συνοχή. Είναι κρίμα που στην ηγεσία της Μεγαλονήσου σήμερα βρίσκεται το πιο άχρηστο και προδοτικό πολιτικό πρόσωπο που έχει ποτέ βγάλει η Κύπρος. Και μας ανατριχιάζει το γεγονός ότι έχει ακόμη τρία χρόνια θητείας. Ευχόμαστε ο Κυπριακός Ελληνισμός να βρίσκεται σε εγρήγορση και να απορρίψει δυναμικά την ενδοτική "λύση" που ετοιμάζει ο Χριστόφιας.

-Διαμαρτύρεται ο Γιώργος Παπανδρέου για τις επιθέσεις που κάνουν οι ξένοι (κυβερνήσεις και κερδοσκόποι) εναντίον της Ελλάδας. Μα αυτός δεν ήταν που πήγαινε τα προηγούμενα χρόνια στην Ε.Ε. και συκοφαντούσε τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσπαθούσε να στρέψει τους ξένους εναντίον της πατρίδας μας για να ρίξει τη ΝΔ και να πάρει τη θέση της; Αυτός με την απαράδεκτη αυτή στάση του έμαθε τους ξένους να παρεμβαίνουν με τέτοιο άγαρμπο και χονδροειδή τρόπο κατά της Ελλάδας και αυτός τώρα υφίσταται (Θεία δίκη...) τα αποτελέσματα της προηγούμενης τακτικής του... Απόλυτα δίκαιες συνέπειες γι' αυτόν... Το κακό είναι, βέβαια, ότι τις δικές του βλακείες τις πληρώνει και η χώρα και ο λαός...

-Συνεχίζεται το αδιέξοδο στο αγροτικό. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τα θέματα (μόνο από ίντερνετ και γυμναστήριο γνωρίζει) και το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορεί ούτε να τα καταλάβει. Γι' αυτό και δεν δέχεται να συναντήσει τους αγρότες. Η Κ. Μπατζελή, που κάτι περισσότερο απ' αυτόν σκαμπάζει, βλέπει το ζήτημα εγωιστικά και δεν θέλει να κάνει καμία υποχώρηση. Η κατάσταση είναι απλή: Τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια. Ο αγώνας τους ιερός και απολύτως δικαιολογημένος. Η κοινωνία θα τους στηρίξει όσο πάει ο αγώνας αυτός, γιατί η επιβίωσή τους και η παραμονή τους στη γη τους είναι όρος επιβίωσης και της Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να ξεριζώσει τους αγρότες από την ελληνική ύπαιθρο και στη θέση τους να βάλει λαθρομετανάστες. Επαναλαμβάνουμε ότι ο αγώνας των αγροτών δεν είναι απλά οικονομικός ή θεσμικός αλλά κυρίως πατριωτικός. Αν χάσουν, θα χάσει η πατρίδα, θα χάσει η ελληνική ύπαιθρος, θα χαθεί η ελληνική γη. Οφείλουμε να τους στηρίξουμε όσο πάει.

-Και θα κλείσουμε το σχολιασμό μας, με την περίπτωση του Υπουργού Επικρατείας, Χ. Παμπούκη, στενού φίλου και συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου επί σειρά ετών. Εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ (!!!) αποκάλυψε ότι στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου περιλαμβάνονται οκτώ (!!!) συναντήσεις του με τον κ. Παμπούκη. Τα ΜΜΕ προσπάθησαν να κρύψουν εντελώς την είδηση και, αφού δεν το κατάφεραν, αναγκάστηκαν να την περάσουν στα ψιλά, δίνοντας προς τα έξω μόνο την εκδοχή - απάντηση του υπουργού. Είναι κατάντια για τη δημοσιογραφία η τόσο μεγάλη στήριξη στην εξουσία. ΠΑΣΟΚ και διαπλεκόμενα βαδίζουν πάντα μαζί. Γι' αυτό και το στήριξαν τόσο πολύ ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Κάτι που δυστυχώς δεν κατάλαβε έγκαιρα ο ελληνικός λαός, που πήγε και ψήφισε όπως του επέβαλαν τα κανάλια και οι εφημερίδες. Διαπιστώνουμε ότι έχει μετανιώσει για την ψήφο του. Ας το δείξει λοιπόν έμπρακτα, αγωνιζόμενος ενάντια στην αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

-Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του ιστολογίου μας για τα καλά τους λόγια ως προς τη νέα μας αυτή στήλη σχολιασμού. Όπως και μέχρι σήμερα, είναι ευπρόσδεκτες και επιθυμητές οι απόψεις, οι ιδέες, οι προτάσεις τους. Αυτά για σήμερα... Αύριο και πάλι μαζί...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!