ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ- Εκτέλεσε μέχρι και την πρώην ερωμένη του ο Kim Jong-un!

Αφού δεν εκτόξευσε τελικά τους βαλλιστικούς του πυραύλους εναντίον των ΗΠΑ και αλλού ο μεγάλος ηγέτης της κομμουνιστικής Βόρειας Κορέας  –όπως αναγκαστικά αποκαλείται από τους ταλαίπωρους υπηκόους του- Kim Jong-un «ξέσπασε» αλλού.
Τα θύματα του αυτή τη φορά αδιευκρίνιστος αριθμός Βορειοκορεατών οι οποίοι εκτελέστηκαν δημόσια στις 20 Αυγούστου με την κατηγορία ότι παραβίασαν νόμους αναφορικά με την πορνογραφία. Μεταξύ των θυμάτων του μεγάλου ηγέτη και η πρώην ερωμένη του τραγουδίστρια Hyon Song-wol !

Αυτό αναφέρει  η νοτιοκορεατική εφημερίδα The Chosun Ilbo, η οποία αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την εκτέλεση στο απάνθρωπο αυτό κομουνιστικό καθεστώς.
Η άτυχη τραγουδίστρια και τα υπόλοιπα μέλη του «εγκληματικού κυκλώματος» αναφέρεται πως συνελήφθηκαν στις 17 Αυγούστου για να εκτελεστούν στη συνέχεια στις 20 Αυγούστου από απόσπασμα πολυβόλων!
Μαζί με τη Hyon εκτελέστηκε ο επικεφαλής της ορχήστρας Unhasu Orchestra και μουσικοί  άλλων δύο συγκροτημάτων των Wangjaesan Light Band και Moranbong Band ενώ μέλη των οικογειών τους είχαν εξαναγκαστεί από το κομουνιστικό καθεστώς να παραβρίσκονται στην εκτέλεση των δικών τους ανθρώπων.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι ένοχοι καταδικάστηκαν γιατί έφτιαχναν ταινίες ερωτικού περιεχομένου κάποιες όμως από αυτές κυκλοφόρησαν  στην Κίνα όπου θεωρήθηκε ότι παραβίασαν το νόμο, επιβάλλοντας την ανώτατη των ποινών.
Η Hyon ήταν μέλος ενός πολύ δημοφιλούς συγκροτήματος στη Βόρεια Κορέα του the Pochonbo Electronic Ensemble το οποίο έπαιζε συνήθως –τι άλλο- επαναστατικά και προπαγανδιστικά τραγούδια.
Μάλιστα όπως αναφέρει η Chosun Ilbo ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας «ψώνιζε» τακτικά ερωμένες από τα συγκροτήματα και η σημερινή του γυναίκα η Ri Sol-ju (φωτογραφία α΄σελίδας) ήταν και αυτή παλαιότερα τραγουδίστρια  της Unhasu Orchestra η οποία και διαλύθηκε ύστερα από τις εκτελέσεις.
Ο Kim και η Hyon είχαν δεσμό πριν από 10 χρόνια περίπου.
Να σημειωθεί τέλος ότι πολλά απο των οικογενειών των εκτελεσθέντων οδηγήθηκαν στα περίφημα κέντρα κομμουνιστικής αναμόρφωσης όπου και θα παραμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!