Με πρωτοβουλία Σαμαρά κοινό μέτωπο στη Νότια Ευρώπη!

Γράφει :Η Αντωνία Μπούζαhttp://www.moriasnews.gr/2012/03/me-protovoulia...
Όταν ο άλλοι απλά ….λαϊκίζουν, οραματιζόμενοι την…επικυριαρχία τους στο εύθραστο και ευμετάβολο πολιτικό σκηνικό κάποιοι σχεδιάζουν και οργανώνουν την επόμενη ημέρα της Ελλάδος.
Μία ημέρα που πρέπει να βρει τη Χώρα έτοιμη να κυβερνηθεί από μία ισχυρή πλειοψηφία που έχει μεν το σχέδιο, αλλά και τη δύναμη να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Όταν τα εκλογικά ποσοστά και η αγωνία για την επικράτηση κυριαρχούν των συμφερόντων της Ελλάδος , τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι επιπτώσεις κυριαρχίας τέτοιων λογικών απρόβλεπτες.
Επενδύουν με άναρθρες κραυγές ορισμένοι ακραίοι, στη δίκαιη αγανάκτιση και ανησυχία των πολιτών , αποκρύπτοντας τη γύμνια του πολιτικού τους λόγου που στερείται πέραν της διαμαρτυρίας, άλλων αναγκαίων παραμέτρων που πρέπει να έχουν κάποιοι που διεκδικούν εξουσία και υποτίθεται πως πρέπει να εμπνεύσουν τους Έλληνες και να τους ξαναδώσουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Εξ αφορμής της σχεδιασμένης δυναμικής πρωτοβουλίας του προέδρου της Ν.Δ. κ.Αντώνη Σαμαρά να επισκεφθεί τις Χώρες της νότιας Ευρώπης που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά προβλήματα και δέχονται και αυτές τις πιέσεις του Βορρά για σκληρή δημοσιονομική πειθαρχία και εμμονή σε στόχους που είναι ανέφικτοι προς το παρόν,διαβλέπουμε πως επιτέλους από μία πολιτική δύναμη της Ελλάδας υπάρχει ένας σχεδιασμός συγκρότησης  ενός νέου μετώπου ισχυρού αυτήν τη φορά , έναντι των άκαμπτων λογιστικών του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης.
Ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί ένας νέος άξονας προκειμένου να αυξήσει τις πιέσεις προς την Ευρώπη για αλλαγή πολιτικής.
Είδαμε το ενδιαφέρον πέραν της Πορτογαλίας, της Ισπανίας , της Ιταλίας , ακόμη και της Ιρλανδίας στη συμμετοχή και συνεννόηση με την Ελλάδα .
Ναι λοιπόν στη λογική των συμμαχιών , ναι στη λογική της επίτευξης των στόχων της δημοσιονομικής εξυγίανσης , ναι στην ελπίδα!
Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας , η σταθερή και υπεύθυνη πολιτική στάση του Αντώνη Σαμαρά , έναντι των κραυγών του λαϊκισμού , αυτή θα είναι η εικόνα της Ελλάδος την επόμενη μέρα υπεύθυνη, σοβαρή, που θα επανακτήσει την αξιοπιστία της και θα παλέψει με σχέδιο  αυτήν τη φορά για την επίλυση των προβλημάτων που διόγκωσε η επικίνδυνη πολιτική του ΠΑΣΟΚ , τη διετία που πέρασε                                                                                                                        !http://www.moriasnews.gr/2012/03

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!