Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

Τη μορφή του Ιησού σε χορτολιβαδική έκταση, αντίκρυσε ο 26χρονος Ζακ ΈΒανς, ο οποίος έψαχνε προορισμό για τις διακοπές του, μέσω της εφαρμογής google earth.

Η ομοιότητα είναι τρομακτική και η “φιγούρα” του Ιησού εντοπίστηκε σε έκταση κοντά στην περιοχή Πουσποκλαντάνι της Ουγγαρίας.

Ο Ζακ που κατοικεί, στο Σουθάπτον, δήλωσε “Δεν είμαι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, ώστε να αναζητώ τις μορφές του Ιησού ή της Παναγίας οπουδήποτε, ωστόσο αυτό είναι πασιφανές”.

Σημειώνεται πως δεν είναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν κατά καιρούς, ότι έχουν δει το πρόσωπο του Χριστού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η 38χρονη νοσοκόμα, Άλεξ Κότον , ανέφερε πως είδε τη μορφή του σε σωλήνα αποχέτευσης, ενώ ο 22χρονος Tόμπι Έλες, από το Μάντσεστερ είπε πως την είδε στο τηγάνι του, που έπιασε φωτιά.

Παρόμοια περιστατικά έχουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κάποιος υποστήριξε πως είδε τον Ιησού σε σίδερο.

Κάποιος άλλος στη Σκωτία, ανέφερε πως η μορφή του ήταν ξεκάθαρα σχηματισμένη σε κατάστημα με οικιακά είδη http:247NEWS

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτη η αλεξ κοτον θα ειναι τιποτα προβοκατορας... ο ιησους μεσα στα σκατα ρε? αν ημασταμ μουσουλμανοι θα της κοβαμε τον κωλο!
Ο χρήστης rose-oil είπε…
Ο Χριστός και η Παναγία είναι παντού, καθημερινά, κάποιες φορές κάνουν την παρουσία τους αισθητή, κάποιες άλλες όχι, τους αντιλαμβάνται μόνο αυτοί που έχουν φτάσει σε κάποια μέτρα πίστης και αγιότητας...Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Ο Θεός βρίσκεται παντού, έχοντάς μας κάτω από τις φτερούγες του, άσχετα αν εμείς λόγω της απιστίας μας δεν το συνειδητοποιούμε...

Καλό βράδυ!!!

Φιλιά!!!
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΝΩΝΥΜΕ:ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ,ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ.
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΗ ROSE-OIL,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!