ΣΚΟΠΙΑ

Καμπάνια για το όνομα στην Αυστραλία...




Ιούλιος 8, 2010



Μια νέα διαφημιστική εξόρμηση αρχίζουν στο εξωτερικό, τα Σκόπια, με τις ευλογίες του κόμματος του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι…

Στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης πρωτοστατεί αυτή η καμπάνια που αρχίζει στην Αυστραλία με συνθήματα όπως:

«Κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί το όνομά μου»

«Αδιαπραγμάτευτο ανθρώπινο δικαίωμα είναι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού»

Ζητάμε να σταματήσει η επαίσχυντη αναφορά ‘FYROM’. Το όνομά μας είναι Μακεδονία».

Η νέα αυτή διαφημιστική εκστρατεία οργανώνεται από το διεθνές σκοπιανό κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αυστραλιανής σκοπιανής επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Οργανώσεις των Σκοπιανών, δηλαδή).

Πρόκειται για απογόνους των σκοπιανών της δεκαετίας του 1950 που έβγαιναν με πανό στη Μελβούρνη διαδηλώνοντας υπέρ του ‘Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας’ και υπέγραφαν ως Σλάβοι της Μακεδονίας.

Ενώ τώρα, άλλαξε το τροπάριο και διατυμπανίζουν στους αδαείς ότι:

«Είμαστε Μακεδόνες! Επιδιώκετε να μπείτε στην ιστορία ως οι άνθρωποι που άλλαξαν το όνομά μας! Ποιος δίνει το δικαίωμα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ να πουλήσει την ταυτότητά μας;

Η κοινή λογική λέει: υπάρχει κάποια χώρα που θα διαπραγματευθεί για λογαριασμό μας;»

Στο σκοπιανό δημοσίευμα αναφέρεται ότι διαφημιστικά τρυκ από την εκστρατεία αυτή θα δημοσιευθούν σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες καθώς και στην πόλη των Σκοπίων , όπου θα εγκατασταθούν και διαφημιστικές πινακίδες.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχει και η διεύθυνση για την εγγραφή μελών ή να δει κάποιος τη σχετική καμπάνια. Όπου, πράγματι, μπορεί κανείς να διαπιστώσει την έκταση της σκοπιανής προπαγάνδας στην αγγλική γλώσσα. Φάτσα κάρτα θα δείτε και τον Βοσκόπουλο του σλαβικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο». Και η διεύθυνση αυτή είναι :

www. mhrmi.org.

Τέλος η διαφημιστική καμπάνια των σκοπιανών συμβουλεύει ότι δεν πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτρέψει την ξενοφοβική πολιτική της Ελλάδας να δέσει τα χέρια των κρατών μελών της. Και τελειώνει με το σλόγκαν:

«Αναγνώριση της Μακεδονίας».


-

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!