Τουρκία – Ισραήλ: «Xοντρό» επεισόδιο μετά την επίθεση Ερντογάν! – Αλυτρωτικός και κατά της Ελλάδας!







 Μετά την επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Ισραήλ και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία υπέρ της Παλαιστίνης οι σχέσεις Τούρκων με Ισραηλινούς βρίσκονται στο ναδίρ.


Ουσιαστικά μιλάμε για χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς το Ισραήλ αποσύρει τους διπλωματικούς εκπροσώπους από την Τουρκία, κάνοντας λόγο για «επανεξέταση των σχέσεων». Κάτι που σημαίνει οτι από εδώ και πέρα αναμένουμε αρκετά επόμενα «επεισόδια».

Βεβαίως ο Τούρκος πρόεδρος δεν έμεινε μόνο στο Ισραήλ αλλά εκστόμισε κορώνες αλυτρωτισμού ακόμη και κατά της Ελλάδας, δηλώνοντας μεταξύ άλλων οτι «Η Γάζα ήταν ό,τι και οι Σαράντα Εκκλησιές για τη Θεσσαλονίκη»!

Η τελευταία εξέλιξη θέλει τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Ελί Κοέν, έδωσε άμεση εντολή στους διπλωματικούς εκπροσώπους της χώρας, να αποχωρήσουν αμέσως από την Τουρκία.

Την έντονη αντίδραση του Ισραήλ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη υπέρ των Παλαιστινίων.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ελί Κοέν, έδωσε άμεση εντολή στους διπλωματικούς εκπροσώπους της χώρας, να αποχωρήσουν αμέσως από την τη χώρα, προκειμένου να «επανεξεταστούν οι σχέσεις».

«Με φόντο τις σκληρές δηλώσεις από την Τουρκία, αποφάσισα να επιστρέψω τους εκπροσώπους διπλωμάτες από την Τουρκία για την επανεκτίμηση των σχέσεων Ισραήλ-Τουρκίας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο X o Έλι Κοέν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»