Περίεργη τοποθέτηση Αβραμόπουλου για Ερντογάν: ''Δεν είναι δικτάτορας - Ο Ντράγκι υπερέβη τα εσκαμμένα''!

Αιχμές κατά του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι άφησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για τον χαρακτηρισμό του κ. Ντράγκι σε βάρος του Τούρκου πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν ως «δικτάτορα».

“Δεν είναι δικτάτορας ο Ερντογάν”

Σε δηλώσεις που προβληματίζουν προχώρησε ο Δ. Αβραμόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και σε ερώτημα του κυρίου Άρη Πορτοσάλτε για τις δηλώσεις Ντράγκι κατά Ερντογάν, ανέφερε:

”Οχι, δεν είναι δικτάτορας ο Ερντογάν”!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μάλιστα θεώρησε ότι ο Μάριο Ντράγκι υπερέβη τα εσκαμμένα χαρακτηρίζοντας δικτάτορα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε πως «ο κ. Ντράγκι, ο οποίος είναι ένας πολύ σοβαρός τεχνοκράτης πρωθυπουργός, κατά τη γνώμη μου υπερέβη τα εσκαμμένα».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «βεβαίως ο κ. Ερντογάν και εκδηλώνεται αυταρχικά και αψυχολόγητα. Δείτε κάποιες κινήσεις του, που μερικές εκ των οποίων αγγίζουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Χαρακτήρισα δε, με δημόσια δήλωσή μου, εάν θυμόσαστε, το γεγονός ότι μετέτρεψε και πάλι την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, ως μία ιστορική οπισθοδρόμηση της Τουρκίας. Αλλά σε τελευταία ανάλυση όλα αυτά τα αξιολογεί, τα κρίνει ο τουρκικός λαός» συμπλήρωσε.

Περίεργη τοποθέτηση και στα ελληνοτουρκικά από Αβραμόπουλο

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως «είναι η στιγμή να κάνουμε βήματα μπροστά, πάντοτε μέσα σε ένα πνεύμα διάθεσης αμοιβαίας συνεννόησης». Θα είναι προς όφελος και των δύο χωρών, επισήμανε ο πρώην επίτροπος.

https://warnews247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»