Ενώ διεξάγονται συνομιλίες, ο Ερντογάν πάει στα κατεχόμενα – Αναμένεται εθνικιστική ρητορική και επίθεση…

Ενώ διεξάγονται συνομιλίες, ο Ερντογάν πάει στα κατεχόμενα – Αναμένεται εθνικιστική ρητορική και επίθεση…
Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου θα πραγματοποιήσει στις 20 Ιουλίου ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν για να λάβει μέρος στους προκλητικούς εορτασμούς που διοργανώνει το κατοχικό καθεστώς του Μουσταφά Ακιντζί για την τουρκική εισβολή. Πρόκειται για μία προκλητική ενέργεια για την οποία φέρει ευθύνη και ο κ. Ακιντζί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ερντογάν δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στο κατεχόμενο τμήμα του νησιού, και αναμένεται να κάνει ισχυρή τοποθέτηση που θα αφορά και τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Ενόψει πιθανών νέων εκλογών, και επειδή βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική κατάσταση, δεν πρέπει να αποκλείεται να εκμεταλλευθεί την επίσκεψη για να εξαπολύσει νέα εθνικιστική επίθεση εναντίον των πάντων.

Σε γραπτή προκλητική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι ο Τούρκος Ισλαμιστής Πρόεδρος με αφορμή την επίσκεψή του για την 41η επέτειο της τουρκικής εισβολής της 20ης Ιουλίου, η οποία (δήθεν) διασφάλισε την ηρεμία και την ασφάλεια στους Τουρκοκύπριους, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο του κατοχικού καθεστώτος Μουσταφά Ακιντζί και τους αρμοδίους του “κράτους” και της κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις του Κυπριακού και θέματα που αφορούν την Τουρκία και τα κατεχόμενα.
Η απόφαση του να επισκεφθεί την Κύπρο εν μέσω διαπραγματεύσεων και ενώ ο ξένος παράγοντας προσπαθεί να πείσει για το “νέο καλό κλίμα μεταξύ των δύο κοινοτήτων”, φέρνει σε δύσκολη θέση και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.                                                                                                 http://mignatiou.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!