“Παλεύω” σημαίνει “μένω όρθιος”

Αισθάνομαι πολύ προσβεβλημένος εκ μέρους των προγόνων μου που πολέμησαν για αυτά τα χώματα το ‘40. Δεν έχω καμιά ιστορία για μεγάλους αγωνιστές και οπλαρχηγούς στα σόγια μου, απλοί στρατιώτες ήταν όλοι, αλλά κι αυτοί αίμα δώσανε. Αισθάνομαι που λέτε προσβεβλημένος τον τελευταίο καιρό. Γιατί πολλοί όψιμοι πατριώτες με γεμάτες κοιλιές, τολμάνε να μου πούνε τι; Ότι όσοι πολέμησαν τότε το έκαναν άσκοπα. Απλά για να τους γράψει η ιστορία πόσο μάγκες ήταν ίσως. Γιατί αυτό μου λένε όταν μου συγκρίνουν εκείνο τον αγώνα με το να το ρίξουμε στον πολιτικό κουτσαβακισμό και στη διεθνή ψευτομαγκιά, με τσιτάτα όπως «ας πεινάσουμε υπερήφανοι» ή «ας πτωχεύσουμε ανεξάρτητοι».

Λοιπόν, σας έχω νέα. Κανείς δεν πολέμησε τότε για να χάσει. Το Ελληνικό αίμα χύθηκε από τις λόγχες των κατακτητών σε μια προσπάθεια να σωθεί η Ελλάδα. Να αντισταθεί. Μάταια λόγω των ισορροπιών των δυνάμεων Ίσως. Αλλά χύθηκε γιατί το «τας» ήταν ο σκοπός και το «επί ταν» η μόνη εναλλακτική. Τι μας λέτε τώρα; Να πετάξουμε την ασπίδα και να πούμε «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»; Στην Κούβα ο Κάστρο παραιτήθηκε και στην Κορέα ακόμα κλαίνε υπό κρατική επιτήρηση. Οπότε αν θέλετε διεθνή απομόνωση ξέρετε που να πάτε. «Μα η Αργεντινή…» θα μου πείτε. Και ποιος σας είπε ότι θέλω να δω τη χώρα μου να γίνεται Αργεντινή; Γιατί πριν την ανάκαμψη, η Αργεντινή είχε και μια χαοτική περίοδο και το πρόβλημά της δεν ήταν αποκλειστικά το δολάριο, αλλά τι αφήσανε οι πολιτικοί της να παιχτεί με αυτό.
Οπότε γυρνάμε στα δικά μας. Να πει ο Σαμαράς το μεγάλο «ΟΧΙ» ώστε να αισθανθούμε εθνικά υπερήφανοι. Μάλιστα. Πόσο υπερήφανος αισθάνεται κάποιος για τους οικογενειάρχες που αυτοκτονήσανε; Για τα παιδάκια που λιποθυμήσανε; Για τα “on sale” στον Παρθενώνα και τα μεσαία δάκτυλα της Αφροδίτης; Για τα σάλια των Τούρκων για Θράκη και Αιγαίο; Για τις προσβολές του Πάγκαλου, του Σηφουνάκη και των λοιπών καλόπαιδων; Ε, μπροστά στο τι θα δείτε αν το ρίξουμε στον ταλιμπανισμό, τα παραπάνω θα σας φαίνονται τσιχλόφουσκες.
Εγώ δε σας λέω να υπογράψει ή να μην υπογράψει ο Σαμαράς την όποια δανειακή σύμβαση του φέρουνε.
Δε σας λέω ότι το ευρώ είναι το Άγιο Δισκοπότηρο και η δραχμή του Σατανά, τουναντίον είμαι υπέρ μιας συντεταγμένης επιστροφής στη δραχμή.
Δε σας λέω οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και καλά μας κάνουνε.
Δε σας λέω να ξεπουλήσουμε την περιουσία των αγέννητών μας.
Το μόνο που σας λέω είναι να τον παροτρύνετε να παλέψει. Όχι να πετάξει πετσέτα γιατί το ματς είναι στημένο (ευχαριστώ πολύ, παίζει ένα χαλίκι δυο τετράγωνα από το σπίτι μου να μην το ξέρει). Το αποτέλεσμα πάλι να χαθεί το παιχνίδι θα είναι. Εγώ σας λέω να μην τον αφήσετε να πάει στα αποδυτήρια, αλλά να παίξει και να ξεμπροστιάσει και τον διαιτητή. Αν μπορέσει να γκρεμίσει και την παράγκα των αντιπάλων.
Μα πάνω από όλα να πει στην ομάδα να μείνουνε όρθιοι. Γιατί η ομάδα είμαστε όλοι εμείς, όχι τα φεουδαρχικά απομεινάρια του κακού εαυτού της παράταξης της ΝΔ, ούτε καν μόνο οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, αλλά όλοι οι πατριώτες Έλληνες. Να μείνει όρθια η ομάδα και περήφανη και να μην αποχωρήσει ηττημένη και χλευασμένη. Στην τελική, δεν σας λέω να μην πει τα μεγάλα «ΟΧΙ». Σας λέω να τον βοηθήσετε να πει τα σωστά «ΟΧΙ». Γιατί υποχωρήσεις κάνει αυτός που πολεμά, όχι αυτός που παραδίνεται.  ΠΗΓΗ:Antinews.gr

Σχόλια

Ο χρήστης internet marketing είπε…
Παλεύω σημαίνει είμαι Έλληνας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»