Ιράν:”Με ηλεκτρονική ενέδρα “ρίξαμε” το UAV”



Το Ιράν δεν θα επιστρέψει το uav RQ-170 ,δήλωσε ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης Χουσεΐν Σαλάμι. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του Ιράν είπε ότι η παραβίαση του εθνικού χώρου του Ιράν είναι εχθρική πράξη και προειδοποίησε για “απαντήσεις με μεγαλύτερη ισχύ”,χωρίς όμως να διευκρινήσει τι εννοούσε.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος εντοπίστηκε πάνω από την πόλη της Kashmar, περίπου 225 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Αφγανιστάν.


Ο Χουσείν Σαλάμι είπε ότι η απώλεια του uav είναι μια μεγάλη ήττα για τις ΗΠΑ και φυσικά νίκη του Ιράν και πρόσθεσε:
«Το Ιράν είναι μία από τις λίγες χώρες που διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. . Το τεχνολογικό χάσμα μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ δεν είναι μεγάλο”, είπε.

Ιρανοί αξιωματούχοι διαρρέουν ότι κατόρθωσαν να στήσουν “ηλεκτρονική ενέδρα” στο αμερκανικό uav,δεν εξηγούν ωστόσο πως κατόρθωσαν να το ρίξουν ή να το προσγειώσουν στο έδαφος άθικτο.

Οι Αμερικανοί από τη δική τους πλευρά επιμένουν ότι το uav τους έπεσε από βλάβη.Δεν εξηγούν γιατί δεν αυτοκαταστράφηκε όπως λένε οι ειδικοί ότι θα έπρεπε να είχε συμβεί.

www.onalert.gr,  Nationalpride

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Συγκλονίζει η σοπράνο που ήταν στο φλεγόμενο πλοίο: Μας πλάκωσαν στο ξύλο Τούρκοι και Ιρανοί [βίντεο]

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, πώς η ασχημούλα ερωμένη έγινε σύζυγος του πρίγκηπα –Αγνωστες εικόνες

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;