Translate

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Το Μεταναστευτικό σαν δικαιολογία για ένα 4ο ΜνημόνιοΤα  σημεία που πρέπει ο κάθε Έλλληνας να θυμάται σε σχέση με το εθνικό μας θέμα, που λέγεται μεταναστευτικό είναι:
  1. Ποιός υπέγραψε την εγκληματική συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, σύμφωνα με την οποία επαναπροωθούνται οι μετανάστες στη χώρας εισόδου στην ΕΕ (συσσώρευση στην Ελλάδα, όταν προέρχονται απο την Ελλάδα). Απάντηση: O ΓΑΠ επί Πρωθυπουργίας Σημίτη.
  2. Ποιός υπέγραψε τη μη εφαρμόσιμη συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Ελλάδας, αποδεχόμενος ταυτόχρονα ότι η χώρα είναι ασφαλής για τους πρόσφυγες, περισσότερο απο την Τουρκία, κάτι που καθημερινά αποδεικνύεται αναληθές; Aπάντηση: Ο Αλέξης Τσίπρας επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  3. Ποιός υπόσχεται στη Τουρκία visa στους πολίτες της, όταν γνωρίζει ότι έτσι πολλοί λαθρομετανάστες ή πολιτικοί πρόσφυγες με ψεύτικα χαρτιά θα εισέλθουν στην Ελλάδα και στην ΕΕ; Aπάντηση: Ο Αλέξης Τσίπρας επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  4. Ποιός αποδέχτηκε ότι η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα για τους Κούρδους με Τουρκικό διαβατήριο και όχι, ώστε να της δώσει το πρόσχημα επέμβασης στην Ελλάδα με δικαιολογία τη δική της ασφάλεια, ένα παιγνίδι που η Τουρκία παίζει στη Συρία και στη Λιβύη με τη βοήθεια του ISIL; Aπάντηση: Ο Αλέξης Τσίπρας επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  5. Ποιός έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο (συνεπώς και τη Τουρκία) και με το τρόπο αυτό παρέδωσε εθνική κυριαρχία (στο χώρο έρευνας και διάσωσης που ελεγχόταν μόνο απο την Ελλάδα) ενώ γνωρίζει πόσο επιβλαβές είναι αυτό για την οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ και την οριοθέτηση της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας; Aπάντηση: Ο Παναγιώτης Καμμένος επι Πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα και επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  6. Ποιός συνεχίζει να υποδέχεται μετανάστες παρότι γνωρίζει ότι η χώρα δεν μπορεί να επιβαρυνθεί με κόστος 6 ως 20 δις ευρώ την επόμενη τριετία χωρίς να τα διαθέτει και έτσι να επιβαρύνει τον Ελληνικό λαό με επιπλέον φόρους που δήθεν θα του επιβάλουν οι ξένοι μέσω ενός ακόμη μνημονίου; Aπάντηση: Ο Αλέξης Τσίπρας επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  7. Ποιός ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κλείσει τα σύνορα για λόγους εθνικής ασφάλειας υποστηρίζοντας ψέμματα ότι δεν υπάρχει τρόπος να διαφυλάξει μια τόσο μεγάλη γραμμή συνόρων ενώ γνωρίζει α) ότι οι μετανάστες εισέρχονται απο συγκεκριμένα μέρη και πάνε σε συγκεκριμένα νησιά με οργανωμένο τρόπο (ΜΚΟ και δουλέμποροι, πιθανόν και μέσα στη κυβέρνηση) και β) ότι υπάρχουν ραντάρ με τα οποία πλοία μπορούν να ανιχνεύουν ανθρώπους στη θάλασσα; Aπάντηση: Ο Αλέξης Τσίπρας επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  8. Ποιός ενδιαφέρεται, σε αντίθεση με όσα έχει ορκιστεί να υποστηρίζει σύμφωνα με το σύνταγμα, για τους μετανάστες και όχι για τους Έλληνες, έτοιμος να τους δώσει και δουλειά μέσα στις ΕΟΖ που στήνει με μηδενικούς φόρους, παραμυθιάζοντας τον Ελληνικό λαό με υποσχέσεις περί αύξησης του ΑΕΠ, ενώ γνωρίζει πως κάτι που δεν φορολογείται όταν εξάγεται transit (EOZ) δεν προσφέρει στην οικονομία αφού θα μεταφέρει α) την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας εκεί που αγοράζονται τα προιόντα και που πληρώνεται το ΦΠΑ, β) πλούτο στις πατρίδες των επενδυτών και γ) χρήματα σε offshore κλπ; Aπάντηση: Ο Αλέξης Τσίπρας επι Προεδρίας Πάκη Παυλόπουλου.
  9. Ποιοί κάνουν τη κορόιδα για όσα συμβαίνουν; Απάντηση: Όλη η αντιπολίτευση, γιατί όλοι είναι μια παρέα και με τη βοήθεια των έξω κοροιδεύουν τον κόσμο. Κανείς δεν πίστεψε ποτέ στην Ελλάδα ότι η Κύπρος σώθηκε απο τα μνημόνια χάρις στις δυνάμεις της και στις ιδιοφυείς προσπάθειες της αντίστοιχης Τρόικας. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παραμύθι. Η Κύπρος, αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, μπορεί να επανέλθει στα μνημόνια.
Υπο τις συνθήκες αυτές, εθνικής και οικονομικής ανεπάρκειας, η κυβέρνηση Τσίπρα μπορεί να εμφανίσει ένα 4ο μνημόνιο σαν τη μόνη σωτηρία απο τη καταστροφή με τη συμμαχία των ΜΜΕ (εκβιασμοί με δάνεια και άδειες έναντι προπαγάνδας κοκ). Η ιστορία με το MEGA όπως εξελίσσεται αποδεικνύεται πολύ σκοτεινή.
Συνεχώς ακούγονται καταγγελίες για λίστες, τραπεζικά σκάνδαλα και όχι αλλά κανένας δεν συλλαμβάνεται επι χρόνια ενώ η παραγωγή της χώρας μας μειώνεται και ενώ το ΕΣΠΑ μοιράζεται σε έργα βιτρίνας. Ποιός θα κάνει έλεγχο να δεί ποιές εταιρείες δικαιούνται να ανήκουν στον ΣΕΒ;Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,http://zcode-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: