Τα «πηγαδάκια» της Βουλής:Γέλια Αδωνι-Τσίπρα και Καραμανλή- Σαμαρά [εικόνες]


Τα «πηγαδάκια» της Βουλής: Γέλια Αδωνι-Τσίπρα και Καραμανλή- Σαμαρά [εικόνες]

Ο τρόπος διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της βουλής, με κάλπη, έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς βουλευτές να σχηματίσουν «πηγαδάκια».
Οπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσαν οι «γαλάζιες» παρέες που συζητούσαν στην αίθουσα της ολομέλειας, εξαιτίας των εσωκομματικών διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Αντώνης Σαμαράς κάθισε στα πίσω έδρανα, πίσω από τον Κώστα Καραμανλή και σε κάποιο σημείο της μεταξύ τους συζήτησης ξέσπασαν αμφότεροι σε γέλια, ενώ αρκετά στελέχη του κόμματος πέρασαν από εκεί για να χαιρετίσουν τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.




Ενα αστείο μοιράστηκαν και ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Αλέξη Τσίπρα, όταν κάποια στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ πλησίασε τον πρωθυπουργό για να τον χαιρετίσει, ενώ ο Νίκος Βούτσης εθεάθη να ψιθυρίζει κάτι στο αφτί του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε και ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Αντώνη Σαμαρά.




Μετά από την καταμέτρηση των ψήφων, ο Νικήτας Κακλαμάνης που προέδρευε της διαδικασίας ήταν ο πρώτος που έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Βούτση μετά και από την επίσημη ανάδειξή του σε πρόεδρο της βουλής, ενώ τον ασπάστηκε ευχόμενος για το έργο του.


Οσο για τις κυρίες της βουλής, μία ημέρα μετά από την ορκωμοσία έκαναν πιο απλές ενδυματολογικές επιλογές. H Ελενα Κουντουρά πάντως, κομψή όπως πάντα, μάλλον ανησυχούσε ότι αρρώστησε, καθώς ο φακός την έπιασε να ελέγχει τη θερμοκρασία του μετώπου της, κατά τα φαινόμενα.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!