Ερντογάν: Οι γκιαούρηδες δεν μπορούν να κάμψουν τη θέληση του λαού μας για αγώνα



Τη στήριξη του λαού του ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στους αγώνες που δίνει στα τρία μέτωπα εκτός συνόρων, κατηγορώντας τόσο τη Ρωσία, όσο και την εσωτερική αντιπολίτευση, για την εναντίωσή τους στις «εκστρατείες» του σε Συρία, Λιβύη και ανατολική Μεσόγειο.
«Ζητώ από το έθνος μου να ασχοληθούν με το θέμα της Συρίας, της Λιβύης και της ανατολικής Μεσογείου υπό αυτό το πρίσμα. Δεν αναζητούμε περιπέτειες πέρα των συνόρων μας. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια των συνόρων μας και για τη διασφάλιση της ηρεμίας στις πόλεις και τα σπίτια μας. Πρώτα ο Αλλάχ, θα νικήσουμε σε όλα τα μέτωπα», τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του sigmalive.com στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

Στην προσπάθειά του μάλιστα να τονώσει για άλλη μια φορά το εθνικό φρόνημα της χώρας, αναφέρθηκε στον πόλεμο με την Ελλάδα και των «γκιαούρηδων» κατά της Τουρκίας. «Ξέρουμε ότι υπήρχαν άνθρωποι που χειροκροτούσαν τους Έλληνες και τις δυνάμεις που ήταν από πίσω τους στον πόλεμο για την Ανεξαρτησία μας. Αδέρφια μου, όταν οι γκιαούρηδες (άπιστοι) μας χτυπούν με το ξίφος τους, μπορεί να πονάνε αυτό τον λαό, μπορεί να πληγώνουν την καρδιά του, αλλά δεν μπορούν να κάμψουν τη θέλησή του για αγώνα ποτέ».
Αναφερόμενος στη Λιβύη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε «όσοι μιλούν για τη Λιβύη, δεν έχουν ούτε μια σταγόνα δίκιο. Λένε «τι δουλειά έχουμε στη Λιβύη». Ο ιδρυτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος είναι ο Μουσταφά Κεμάλ. Εσύ (Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου) φαίνεται δεν γνωρίζεις τίποτα από τη ζωή του Μουσταφά Κεμάλ. Τί δουλειά είχε εκείνος στην Τρίπολη; Γιατί πήγε εκεί; Έχουμε γράψει ιστορία εμείς εκεί!», είπε κατηγορώντας για άλλη μια φορά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κριτική που ασκεί στην εξωτερική του πολιτική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!