Ο Ερντογάν «κρύβει» τα πτώματα των 100+ νεκρών Τούρκων για να σωθεί – Σοκάρουν οι εικόνες



Βλέπει το «τέλος» να έρχεται…

Το περασμένο βράδυ, μετά από αεροπορική προσβολή στις θέσεις του Τουρκικού στρατού στην Ιντλίμπ στο παρατηρητήριο κοντά στην πόλη Σαρακίμπ, από τη Ρωσική αεροπορία, ο τουρκικός στρατός υπέστη μεγάλες απώλειες που ξεπερνούν τους 100 νεκρούς στρατιωτικούς.


Άμεσα η τουρκική κυβέρνηση από τις 11:30 μ.μ. έριξε κυριολεκτικά όλο το ίντερνετ της Τουρκίας ξεκινώντας από το twitter και κατεβάζοντας την ταχύτητα του δικτύου σε δραματικά χαμηλές ταχύτητες. Ακολούθησε η πτώση κατά το μεγαλύτερο ποσοστό των πλατφορμών του facebook, instagram, upload what’s up, YouTube.


Όλος ο πανικός στο ίντερνετ της γείτονος είχε ένα και μόνο σκοπό. Να κάνει λογοκρισία και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα αφού έγινε γνωστό γρήγορα στο εσωτερικό της γείτονος ότι υπάρχουν μεγάλες απώλειες στο μέτωπο με εικόνες και πληροφορίες να διαδίδονται με ταχύτητα.

Επειδή προφανώς οι πάνω από 100 νεκροί δε μπορούν να γίνουν αποδεκτοί από την Τουρκική κοινωνία γιατί η Τουρκική κυβέρνηση έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στη Συρία και δε μπορεί να πάει σε ανοιχτό πόλεμο με τη Ρωσία για το Ιντλίμπ, ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών πρέπει να μειωθεί ενώ ταυτόχρονα διαδίδουν ότι απαντούν με τρομερή ισχύ και σκοτώνουν εκατοντάδες Σύριους στρατιώτες τη στιγμή που δεν πετά ούτε για αστείο μαχητικό τους εντός Συρίας.

Ψυχολογικές επιχειρήσεις λοιπόν και λογοκρισία με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να ακολουθούν κοινή γραμμή.

Προβολή εικόνας στο Twitter


Το σίγουρο είναι ότι η Ρωσία επέδειξε πυγμή και θέληση να εφαρμόσει το σχέδιό της στην Ιντλίμπ. Τα τελεσίγραφα Ερντογάν σε Ρώσους και Σύριους δεν περνάνε και θα έχει συνέχεια το χθεσινοβραδινό. Η κατάσταση στη Συρία είναι τεταμένη.

ΦΩΤΟ eurokinissi
el.gr


https://paratolmosblog.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!