Το Κινέζικο Lunar Rover αναφέρει «Οι Αμερικάνοι δεν ήταν ποτέ εδώ»

Το Κινέζικο Lunar Rover δεν Βρήκε Αποδείξεις Αμερικανικής Προσεληνώσεως: Αναφορές από το Κινεζικό κρατικό πρακτορείο Xinhua επιβεβαιώνουν ότι η αποστολή της Κίνας στο φεγγάρι δεν βρήκε καμία απόδειξη ότι οι Αμερικανοί ήταν ποτέ εκεί.
Φωτογραφίες της σεληνιακής επιφάνειας που παρθήκαν ενώ το Jade Rabbit ήταν σε τροχιά και περαιτέρω έρευνες στο έδαφος έχουν τώρα αναλυθεί και δείχνουν τις περιοχές όπου πιστεύεται ότι είχαν γίνει οι προσγειώσεις των Αμερικανών αποκαλύπτουν μια επιφάνεια ανέγγιχτη από τον άνθρωπο, και κανένα σημάδι οποιασδήποτε δραστηριότητας γκολφ απολύτως.

«Δεν ήταν ποτέ εδώ», είπε αμήχανος ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών  Wang Yi, «’Ολες αυτές οι συνωμοσίες θεωρίας ότι οι Αμερικανοί το έστησαν για να φανούν καλοί αποδεικνύεται αλήθεια. Ποτέ δεν θα το μαθαίναμε εάν δεν υπήρχε ο δοξασμένος Σεληνιακός ανιχνευτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για να ξαναγράψει την ιστορία και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.»
Τα πράγματα ήταν ακόμη πιο απογοητευτικά για τους επιστήμονες που δημιούργησαν τον ανιχνευτή. Είχαν εξοπλίσει το Jade Rabbit με ειδικά κοπτικά εργαλεία ώστε να σκίσει κάθε Αμερικανική σημαία που θα εύρισκε και να την αντικαταστήσει με την Κινέζικη.  Ειδικά πόδια επίσης είχαν τοποθετηθεί  στον ανιχνευτή ώστε να κλωτσήσει στο πλάι οτιδήποτε κατάλοιπα Αμερικανικού διαστημοπλοίου και να το κλωτσήσει και να το ξανά-κλωτσήσει με τον πιο περιφρονητικό δυνατό τρόπο.
«Σκεφθήκαμε, καλά, τι θα κάνουν; θα ξαναστείλουν αποστολή για να ξαναβάλουν την σημαία;» Πρόσθεσε ο Mr Yi. «Η πολιτική μας ήταν απλή: Το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνουν θα ήταν να τους δανείσουμε χρήματα για να το κάνουν. Και θα τους λέγαμε όχι. Χαχαχα! Γουρούνια, σκυλιά! Είναι κρίμα που δεν θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να τους ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ξανά.»

Το Κινεζικό σεληνιακό πρόγραμμα θα επιταχυνθεί, επιβεβαίωσε ο Mr Yi. «Κτίζουμε ένα διαστημικό κέντρο την έρημο Gobi, με μια αίθουσα ελέγχου αποστολών, εκπαίδευση αστροναυτών και μια τεράστια σκηνή που θα μοιάζει στην σελήνη, από όπου η ψεύτικη προσσελήνωση θα μεταδοθεί στον κόσμο το 2016», δήλωσε, αγνοώντας  τελείως το γεγονός ότι μπορεί να έχει δώσει πάρα πολλά στοιχεία και μάλλον θα πρέπει να εκτελεσθεί το πρωί.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Jay Carney αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά ακούστηκε να μουρμουρίζει «αυτοί οι μπάσταρδοι θα αντιγράψουν τα πάντα».http://www.terrapapers.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!