Βίντεο με UFOs δημοσιοποίησε το Πεντάγωνο

Βίντεο με UFOs δημοσιοποίησε το Πεντάγωνο

Αγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα καταγράφονται σε βίντεο που έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα ο αμερικανικός στρατός. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις ειδικών που ασχολήθηκαν με το θέμα. Γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση οι ΗΠΑ

Τρία σύντομα βίντεο που δείχνουν «μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα ‘φαινόμενα’» (UFOs) δημοσιοποίησε επίσημα το Πεντάγωνο, ακολουθώντας τη δημοσιοποίησή τους από μια ιδιωτική εταιρεία, μεταδίδει το CNN.
Σε αυτά φαίνονται ιπτάμενα αντικείμενα που καταγράφονται σε υπέρυθρες κάμερες να κινούνται. Σε δυο εξ αυτών ακούγονται φωνές που σχολιάζουν την ταχύτητά τους, ενώ σε ένα κάποια φωνή υποθέτει ότι πρόκειται για drone.

Το ναυτικό αναγνώρισε την εγκυρότητα των βίντεο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα «για να μην υπάρξουν παρανοήσεις στο κοινό αναφορικά με το αν είναι αληθινά ή το εάν υπάρχουν και άλλα», σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πενταγώνου.
«Μετά από ενδελεχή έρευνα αποφασίστηκε ότι η επίσημη δημοσιοποίηση μη απόρρητων βίντεο δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες δυνατότητες ή συστήματα», σημειώθηκε «και δεν επηρεάζεται οποιαδήποτε έρευνα».
Τα βίντεο είχαν δημοσιευτεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Μαρτίου 2018 από την «The Stars Academy of Arts & Sciences», εταιρεία του μουσικού Tom DeLonge που μελετά πληροφορίες για UFO. To 2017 ένας από τους πιλότους που είδε αυτά τα αντικείμενα το 2004, είπε στο CNN ότι κινούνταν με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει. «Όταν το πλησίασα επιτάχυνε γρήγορα προς το νότο και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δυο δευτερόλεπτα», είπε ο David Fravor. «Ηταν απόλυτα ξαφνικό, σαν μια μπάλα του πινκ πονγκ που εξοστρακίζεται».
Ο Luis Elizondo, πρώην επικεφαλής απόρρητου προγράμματος, είπε στο CNN το 2017 ότι προσωπικά πιστεύει ότι «υπάρχουν πολύ πειστικά στοιχεία ότι μπορεί να μην είμαστε μόνοι μας».
«Αυτά τα ‘αεροσκάφη’, έτσι τα αποκαλούμε, επιδεικνύουν χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο αμερικανικό οπλοστάσιο ή σε αυτά άλλων χωρών εξ όσων γνωρίζουμε»., είπε. Παραιτήθηκε το 2017 διαμαρτυρόμενος για την μυστικότητα που περιβάλει το πρόγραμμα και τις εσωτερικές διαμάχες για τη χρηματοδότησή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!