Τουρκικά F-16 εξαπέλυσαν «Flares» σε Εμπλοκή με Ελληνικά Μαχητικά !

veteranos.gr

Το πόσο εύκολα μπορεί να συμβεί  κάποιοι «ατύχημα» κατά λάθος ή εσκεμμένα  στον αέρα  με απρόβλεπτες συνέπειες και άμεση κλιμάκωση μιας Ελληνοτουρκικής Σύρραξης απεδείχθη  περίτρανα στην χθεσινή ημέρα των 37 Παραβιάσεων και 2 Εμπλοκών με συμμετοχή 20 μαχητικών εκατέρωθεν !

Ελληνικά Μαχητικά που είχαν απογειωθεί απο την νήσο Λήμνο πήραν στο Κυνήγι Τούρκικα F-16 που γυρόφερναν για τρίτη φορά την νήσο Χίο …Όταν περί την 16:45 εμπλέκονται με τα Τούρκικα που αρνήθηκαν να υπακούσουν τα Ελληνικά Μαχητικά είχαν φτάσει να είναι καβάλα στα Τούρκικα απόσταση πολυβόλων !!!
 Φοβούμενοι δε την στόχευση και το «LOCK & KILL» από τα Ελληνικά Μαχητικά οι Τούρκοι καταδιωκόμενοι εξαπέλυσαν  στην κυριολεξία «flares» (αντίμετρα καπνού-θερμότητας)…Ή για να Προκαλέσουν εσκεμμένο ατύχημα !!
Η εκδοχή οτι οι Τούρκοι να ήθελαν με αυτό τον τρόπο να επιτύχουν την είσοδο των » Flares » στον κινητήρα με συνέπεια να έχουμε κράτηση  των κινητήρων και ίσως πτώση  των Ελληνικών Μαχητικών …Ενισχύεται !
Αυτή η εκδοχή είναι και η πιθανότερη γιατί η άφεση των «Flares»  συνέβη δύο φορές και αυτό παραείναι σοβαρό …Αφού αφού ναι μεν αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο τρόμος είναι απλωμένος στα Τουρκικά Πληρώματα στο Αιγαίο ,αλλά και οι Τούρκοι το ψάχνουν στο Αιγαίο !f-16-emploki
Αν κρίνουμε δε και  απο την σημερινές Παραβιάσεις  17 το αριθμό από ένα ζεύγος Τούρκικων Μαχητικών Οπλισμένο ,που μπήκε από το Βορρά και κατέληξε στη νήσο Ρόδο όπου και ενεπλάκη με Ελληνικά  που το είχαν πάρει στο Κατόπι από την Λήμνο ..
Τα  πράγματα πάνε για κλιμάκωση και καλά θα κάνουν τα Επιτελεία και το ΑΤΑ να έχουν το νου τους …Αν και απο ότι μαθαίνουμε όλοι είναι σε ετοιμότητα και επιφυλακή!

http://veteranos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!