Η «Ομάδα Ε» παρεμβαίνει και διαγράφει το χρέος… Σωζόμαστε έτσι;


Προτού ξεκινήσουμε το σημερινό «πικρά χιουμοριστικό» μας σημείωμα, θεωρούμε υποχρέωσή μας να παραπέμψουμε σε μερικές επιλογές από τον πάντα επίκαιρο και έναν εκ των μεγίστων Ελλήνων Θουκυδίδη, τον οποίο στο εξωτερικό τον μελετούν με θαυμασμό σε κορυφαία πανεπιστήμια και στρατιωτικές ακαδημίες, ενώ οι νεοέλληνες… συμπατριώτες του δεν δείχνουν να του δίνουν και τόση σημασία… Προειδοποιούμε τους φίλους μας να διαβάσουν πού προσεκτικά τι γράφεται και πως γράφεται, προς αποφυγήν παρανοήσεων…
«Τέτοια είναι η αδιαφορία των πολλών που δεν κοπιάζουν για να εξακριβώσουν την αλήθεια αλλά προτιμούν τα έτοιμα σχήματα» (Α, 20)
«Είστε θεατές των λόγων και ακροατές των πράξεων… δούλοι κάθε παραδοξολογίας και περιφρονείτε κάθε τι το συνηθισμένο… είστε σε αναζήτηση άλλου κόσμου από εκείνον στον οποίον ζούμε και δεν μπορείτε να κρίνετε σύμφωνα με την πραγματικότητα» (Γ, 38, 39)

«…Οι οικονομικοί επιτελείς της Ομάδας Ε συνειδητοποιώντας ότι η ελληνική κοινωνία έχει υπερβεί τα όρια αντοχής της, αποφάσισαν μετά από σύσκεψη, να πραγματοποιήσουν κάθετη παρέμβαση υπέρ των συμφερόντων του ελλαδικού Ελληνισμού, με τελικό στόχο τη διαγραφή του χρέους. Ενεργοποιώντας το από καιρό καλά παραλλαγμένο παγκόσμιο αθέατο διατραπεζικό δίκτυο με την κωδική ονομασία ‘Κερδώος Ερμής’, συγκέντρωσαν ένα ιλιγγιώδες ποσό της τάξεως των 600 δις ευρώ, το οποίο διαθέτουν προς όφελος της εθνικής οικονομίας!

»Ωστόσο, η κίνηση αυτή για να ενεργοποιηθεί απαιτεί την υλοποίηση μιας σειράς κινήσεων από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης συνεργασίας. Η ‘αόρατος αρχή’ η οποία συντάσσει, σχεδιάζει και εκτελεί όλα τα σχέδια της ομάδας Ε προώθησε ήδη στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της ΕΚΤ και στην ηγεσία του ΔΝΤ, σχετικό έγγραφο, βάσει του οποίου ζητείται: α) η αγορά του ελληνικού χρέους (που κατέχουν τράπεζες, ιδιώτες) να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής συμφωνίας ενεργοποίησης ενός μηχανισμού συνολικής λύσης, β) το δημόσιο χρέος θα εξαγορασθεί σε τιμές 40% της ονομαστικής του αξίας (αφορά ιδιώτες και τράπεζες), γ) διατίθενται άμεσα προς την ελληνική κυβέρνηση 100 δις ευρώ – σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάπτυξης «Μίδας» που έχει χειριστεί επίσης από την ομάδα στον πρωθυπουργό – με σκοπό την ανάπτυξη της γεωργίας, της βιομηχανίας, προηγμένων τεχνολογιών, της εγχώριας ενέργειας (φυσικό αέριο, πετρέλαιο), καθώς και των στρατηγικών μετάλλων.
»Με άλλο έγγραφό τους προς τις πολιτικές και οικονομικές ηγεσίες των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Κίνας και της Ρωσίας, οι οικονομικοί επιτελείς της Ομάδας Ε ανακοινώνουν την επανέναρξη λειτουργίας της Τράπεζας της Ανατολής, από την οποία θα αντληθούν τα κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαγραφή του χρέους και για την εγχώρια ανάπτυξη. Η Ομάδα Ε ανακοινώνει επίσης την ακύρωση της Σύμβασης Cooper, την συγκρότηση Υπουργείου Στρατηγικών Πόρων με έδρα την Θεσσαλονίκη και ζητά από τα κόμματα της Βουλής να αποδεχθούν απαρεγκλίτως τρεις βασικούς όρους, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η εμπλοκή της:
»Α) Η Βουλή να κηρύξει το τέλος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και να προχωρήσει στην εκ βάθρων αναθεώρηση του Συντάγματος και την ριζική αναδιαμόρφωση του πολιτεύματος. Το νέο πολιτικό σχήμα που θα κυβερνά την Ελλάδα θα ονομάζεται ‘Αυτοκρατορική Δημοκρατία’ και θα έχει χαρακτηριστικά άμεσης Δημοκρατίας και Βασιλείας, με στοιχεία προεδρικής Δημοκρατίας.
»Β) Να ισχύσει άμεσα και για όλους τους Έλληνες πολιτικούς και επιχειρηματίες, πλήρης άρση του τραπεζικού απορρήτου, ώστε να καταφανεί ποιοι και με ποιον τρόπο πλούτισαν, ώστε αν αποδειχθεί ότι στηρίχθηκαν σε παράνομες ενέργειες να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.
»Γ) Πλήρης και εκ βάθρων αλλαγή του υφιστάμενου νομικού συστήματος με την καθιέρωση της ποινής του θανάτου για μια σειρά κακουργημάτων αλλά και για όσες πολιτικές αποφάσεις έχουν αξιολογηθεί ως πράξεις εσχάτης προδοσίας.

»Η Ομάδα Ε επιπλέον θα ανακηρύξει την Ελλάδα ως γεωστρατηγικό κέντρο του πλανήτη, επίκεντρο της νέας εποχής πολιτικού μετασχηματισμού και θα απαιτήσει την επιστροφή των πανάρχαιων εστιών του Ελληνισμού που σήμερα βρίσκονται υπό ξένη σημαία.
»Σε περίπτωση που οι όροι δεν γίνουν αποδεκτοί, με λύπη της ανακοινώνει ότι θα αναμένει μέχρι την άφιξη των επτά διαστημικών σκαφών τα οποία ήδη ταξιδεύουν εντός του ηλιακού συστήματος, οπότε και θα εφαρμόσει δυναμικά τις λύσεις που απαιτούνται για την σωτηρία του Ελληνισμού και την έναρξη της νέας εποχής…»
Σημείωση Defence-Point: Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε κάθε είδους δυσκολία, κάθε εύπεπτη είδηση που μας δίνει έστω και μια επίφαση χαράς κι ελπίδας μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διστάσεις αν έχει την κατάλληλη επικοινωνιακή υποστήριξη.
Τα όσα αναφέρονται στο κείμενο ουδέποτε συνέβησαν, είναι εντελώς πλασματικά και αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σημειώνουμε, ότι δεν γνωστοποιήθηκε – σε εμάς – ούτε συνέβη οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση της… Ομάδας Ε. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική…http://www.defence-point.gr/news/?p=58854

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!