ΕΦΕΡΕ ΤΑ (ΒΟΔΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ....ΣΩΣΟΥΝ?



Έφερε τα «βόδια» για να μας… σώσουν !

Τελικά έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση. Χρειαζόμαστε επειγόντως ομαδική ψυχο-συνεδρία.
Πριν από τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου μας είχε διαβεβαιώσει ότι η περίφημη Επιτροπή Στίγκλιτς θα είναι σύμβουλός του για την οικονομική ανόρθωση της χώρας. Και δώστου ποταμοί προπαγάνδας.

Τελικά όμως όταν ο περίφημος κ. Στίγκλιτς του είπε αυτό που φωνάζουμε και πολλοί άλλοι, ότι: «Σε περιόδους ύφεσης δεν περικόπτεις εισοδήματα», τότε τον έβαλε στον πάγκο των αναπληρωματικών ( μαζί με την …επιτροπή του) και έριξε στον «αγωνιστικό χώρο» τον κ. Ηρακλή Πολεμαρχάκις (ο οποίος, αν θυμάμαι καλά, την προηγούμενη φορά ….είχε φύγει τρέχοντας) μαζί με μια πεντάδα αλλοδαπών καθηγητών και εμπειρογνωμόνων με βαρύγδουπους τίτλους ( για να οδηγήσουν την ομάδα στην ..νίκη), όπως καθηγητής του LSE (Kevin Featherstone), Λέκτορας Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (Richard Parker), τ. Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γραφείου Πρωθυπουργού Ηνωμένου Βασιλείου(Jeoff Mulgan).

Δηλαδή αγαπητοί μου συν-ψυχασθενείς, ο τελευταίος αφού έκανε τα θαύματα του στην χώρα του και τώρα κινδυνεύει αυτή να βρεθεί με …τα πέταλα προς τον ουρανό, τον καλούμε να μας δείξει και εμάς… τον τρόπο!

Όσο για τους τίτλους των υπολοίπων, μην εντυπωσιάζεστε από ονομασίες ιδρυμάτων όπως το LSE και το Χάρβαρντ. Απλά να θυμηθείτε ότι πρόσφατα η βασίλισσα Ελισάβετ αποκάλεσε ….«βόδια» τους οικονομολόγους του LSE, ενώ τα ….ξεφτέρια του Χάρβαρντ έριξαν έξω τα οικονομικά του πανεπιστημίου, επενδύοντας σε ….τοξικά ομόλογα! Τα χάπια μου γιατρέ μου !

Bookmark It

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»