Γης μαδιάμ η Πολυτεχνική του ΑΠΘ - Δείτε πόσα θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι (ΦΩΤΟ)



Ζημιές χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ οι πρωταγωνιστές των χθεσινών επεισοδίων. Ο αύλειος χώρος της Σχολής, ο χώρος υποδοχής και κάποιες από τις αίθουσες διδασκαλίας θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Από τη μανία των θερμοκέφαλων νεαρών δεν γλίτωσαν ούτε τα καρτοτηλέφωνα και τα συστήματα πυρόσβεσης. Υαλοπίνακες αρκετών τετραγωνικών μέτρων καταστράφηκαν ενώ μεγάλες μαρμάρινες επιφάνειες ξηλώθηκαν. Θα χρειαστεί να εργαστούν αρκετά συνεργεία για πολλές ημέρες προκειμένου η Σχολή να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.


Επί ποδός βρίσκονται οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ για την αποτίμηση του φετινού "εορτασμού" της 17ης Νοέμβρη από τους ταραξίες. "Το κόστος των ζημιών είναι μεγάλο. Ανέρχεται περίπου στις 20.000 ευρώ. Ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσα έκλεψαν οι ταραξίες από ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Κάποια από αυτά που έκλεψαν τα έκρυψαν σε κάποιο σημείο για να τα πάρουν αργότερα, όμως, τα βρήκαμε. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά τις ζημιές θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Αμέσως μετά τη λήξη των επεισοδίων κάναμε αυτοψία μαζί με τον πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Περικλή Μήτκα και τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, κ. Κώστα Κατσιφαράκη. Σήμερα ο Κοσμήτορας είναι στο χώρο από το πρωί και καταγράφει τις φθορές" δήλωσε στο thestival.gr ο αντιπρύτανης συντονισμού κ. Θοδωρής Λαόπουλος.
Για ακόμη μία φορά οι γνωστοί άγνωστοι έκαναν το χόμπι τους ρημάζοντας τη δημόσια περιουσία και η Αστυνομία δεν συνέλαβε κανέναν. Τις ζημιές θα πληρώσουν και πάλι από την τσέπη τους οι φορολογούμενοι πολίτες. Το ερώτημα είναι έως πότε το πανεπιστημιακό άσυλο θα μετατρέπεται σε άσυλο ανομίας για να κάνουν επαναστατική γυμναστική ημεδαπά και αλλοδαπά καλόπαιδα.
Δείτε το φωτορεπορτάζ του thestival.gr:
pol-1.jpg
pol-2.jpg
pol-3.jpg
pol-4.jpg
pol-5.jpg
pol-6.jpg
pol-7.jpg
pol-8.jpg

pol-9.jpg
pol-10.jpg
pol-11.jpg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!