Xρήση του αεροδρομίου του Καστελόριζου θέλουν οι Τούρκοι!


Xρήση του αεροδρομίου του Καστελόριζου θέλουν οι Τούρκοι! Όχι γιa στρατιωτικούς σκοπούς αλλά για τουριστικούς, αφού ακριβώς απέναντι , στο τουρκικό Κας, δεν μπορεί να κατασκευαστεί αεροδρόμιο λόγω της γεωγραφικής του δομής.
 Έτσι ο Δήμαρχος του Κάς κ. Αμπντουλλάχ Γκιουλτεκίν πρότεινε...

 συνεργασία για τον τουρισμό και συγκεκριμένα η συγκοινωνία όσον αφορά τον τουρισμό στην περιοχή του Κάς να γίνεται από το αεροδρόμιο του Καστελόριζου. Αυτό, αναφέρει στην πρότασή του που δημοσιεύει η Cumhuriyet (έκδοση Μεσογείου) στην πρώτη σελίδα, θα μετατρέψει το Κας σε ένα σημαντικό κέντρο καθώς αποτελεί σημαντική τοποθεσία λόγω της φύσης και της ιστορίας του.
anti-ntp.blogspot.com

Σχόλια

Ο χρήστης M. Η. Μ. είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης M. Η. Μ. είπε…
Η αίτηση αυτή είναι μιά ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΥ μεγέθους ΓΚΑΦΑ των Τούρκων πού έτσι άμεσα καί αδιαπραγμάτευτα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ελληνική γή άρα μας δίνουν αναπάντεχο πάτημα γιά την ΑΟΖ!
Πέρα από αυτό είναι καί τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα μας προσφέρει μιά τέτοια κίνηση πλουτοφόρας αναζωογόνησης της οικονομικής ζωής του νησιού. Το Καστελόριζο, ελέω Τούρκων επιχειρηματιών, εισέρχεται έτσι ΔΥΝΑΜΙΚΑ καί ΑΜΕΤΑΓΚΛΗΤΑ στον Διεθνή Τουριστικό αλλά καί ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της περιοχής σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ. Εάν λοιπόν οι γειτόνοι μας έχουν τάσεις ΑΟΖικής αυτοκτονίας καί γεωπολιτικού στραβισμού (την γεωστρατηγική βλακεία τους την έχουν ήδη κάνει εδώ καί χρόνια με την ΑΟΖ στον Εύξεινο Πόντο) γιατί εμείς να μην τους βοηθήσουμε? Καί να μην γίνει τίποτα στο τέλος, καί μόνον πού θα πούμε πως αποδεχόμαστε εμείς την πρότασή τους αυτή, αμέσως θα γίνει διεθνές νέο καί τότε να δείς πισωγυρίσματα από τα Μεμέτια...μόλις πάρουν είδηση οι Στρατηγοί τι μπανανόφλουδα τούς έστρωσαν στον δρόμο οι επιχειρηματίες τους...! Φαντασία θέλει...καί τόλμη, καί να μήν ξεχνούμε την πρώτη αρχή του Τζούντο, το να χρησιμοποιείς την ορμή του αντιπάλου που έρχεται κατεπάνω σου γιά να τον ρίξεις κάτω!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!