Crypto.com: "ο αριθμός των χρηστών κρυπτονομισμάτων διπλασιάστηκε από την αρχή του έτους"



Το Crypto.com δημοσίευσε μια αναφορά για τον αριθμό των χρηστών κρυπτονομισμάτων. Tον Ιανουάριο 106 εκατομμύρια άνθρωποι κατείχαν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, τον Ιούλιο έφτασαν τα 221 εκατομμύρια. Σύμφωνα με την έκθεση , ο αριθμός των χρηστών κρυπτονομισμάτων διπλασιάστηκε σε μόλις τέσσερις μήνες. Το πιο έντονο άλμα καταγράφηκε τον Απρίλιο - αν στις αρχές του μήνα ο δείκτης ήταν 142 εκατομμύρια, τότε τον Μάιο ο αριθμός των χρηστών ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια. Φυσικά, αυτό επηρεάστηκε έντονα από την αύξηση ρεκόρ του BTC .
Είναι ενδιαφέρον ότι οι χρήστες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα altcoins παρά για το bitcoin και το ETH. Έτσι, εάν τον Ιανουάριο το 67% των κατόχων κρυπτονομισμάτων διατηρούσαν BTC και 13% - ETH, τότε τον Ιούνιο τα στοιχεία μειώθηκαν στο 51% και 10%, αντίστοιχα. Αλλά το μερίδιο των ιδιοκτητών altcoins, όπως το DOGE ή το SHIB, αυξήθηκε από 20% σε 38%
Για να εκτιμήσουν τον αριθμό των χρηστών κρυπτονομισμάτων, οι αναλυτές του Crypto.com χρησιμοποιούν δεδομένα αλυσίδας και "πρόσθετες παραμέτρους". Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης δεδομένα από τα 24 μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Coinbase και Huobi.
2

 

Bitcoin Crypto Hellas

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»