Ισχυρό αντιτουρκικό ρεύμα: Πέρασε το Αμυντικό Νομοσχέδιο ΗΠΑ-Ελλάδας από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας με διακομματική στήριξη!


ΕΚΤΑΚΤΟ -Ισχυρό αντιτουρκικό ρεύμα: Πέρασε το Αμυντικό Νομοσχέδιο ΗΠΑ-Ελλάδας από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας - Mε δια



Με καθολική υποστήριξη εγκρίθηκε το νέο νομοσχέδιο «Αμυντική κ Διακοινοβουλευτική Εταιρική Σχέση ΗΠΑ Ελλάδας» από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

Πλέον το νομοσχέδιο περνάει στο επόμενο στάδιο που αφορά την κατάθεση του προς ψήφιση στην ολομέλεια του Σώματος της Γερουσίας. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, σημείωσε ότι «η υπερψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά μια αναγνώριση της ισχυρής διμερούς σχέσης, ενισχύει την υποστήριξη του εκσυγχρονισμού των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων και ενισχύει την πολυμερή δέσμευση μεταξύ της Κύπρου, του Ισραήλ, της Ελλάδας και των ΗΠΑ».

Το πιο σημαντικό είναι πως το Αμυντικό Νομοσχέδιο ΗΠΑ-Ελλάδας πέρασε από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων με καθολική στήριξη κάτι που δείχνει πως θα ψηφιστεί άνετα από την Ολομέλεια.

Είναι κοινή συνείδηση πλέον και σε Ρεπουμπλικάνους αλλά και σε Δημοκρατικούς πώς η Τουρκία “σβήνει” για την Δύση.

https://warnews247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»