Βουλή: Έξαλλος ο Κουτσούμπας με το σχόλιο βουλευτή της ΝΔ για τον «κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη»

 


Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ποιότητας του δημόσιου λόγου.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, έκανε λόγο για οχετό και κατήφορο του δημόσιου λόγου από βουλευτές και μέλη της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας ειδική αναφορά σε ανάρτηση του Μακάριου Λαζαρίδη. «Η αθλιότητα είναι η δεύτερη φύση σας», είπε ο κ. Κουτσούμπας τονίζοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «κίναιδο καerasti-ariι παιδεραστή Βελουχιώτη».

«Tόλμησε να βάλει στο στόμα του τον Άρη Βελουχιώτη, τον ήρωα της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής γερμανικής κατοχής, που το όνομά του είναι θρύλος και τραγουδήθηκε από όλο τον λαό μας πλην φασιστών και ταγματασφαλιτών. Πρόκειται για ανάρτηση βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού!», είπε.

«Μη σας πιάνει λοιπόν ο πόνος τώρα, για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν copy paste έτσι κι αλλιώς τον αυριανισμό, ο οποίος πάντα είχε ειδικά το ΚΚΕ και την συνεπή αριστερά στο στόχαστρο» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας ότι και για τη ΝΔ «αυτό δεν είναι δικαιολογία». «Ντροπή και καταισχύνη σας που επιλέγετε τέτοια τακτική! Για να μην μιλήσουμε για τα ανώνυμα και επώνυμα τρολ σας τι αθλιότητες επιστρατεύουν!!!» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και τον πρωθυπουργό καθώς όπως είπε γνώριζε για τους χειρισμούς της κ. Μενδώνη

« Κ. Μητσοτάκη, τον κ. Λιγνάδη τον απέσυραν και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη τα θύματα του και η κατακραυγή των ανθρώπων που συνέβαλαν να αναδειχτεί το ζήτημα. Εσείς αναγκαστήκατε να συρθείτε πίσω από τις εξελίξεις για να κρύψετε τις πολιτικές σας ευθύνες, τις δικές σας, και της υπουργού σας για τον διορισμό με αδιαφανείς διαδικασίες», είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «έχετε πολιτικές ευθύνες αφού σε γνώση σας ήταν οι χειρισμοί της Μενδώνη όταν άρχισε να αποκαλύπτεται το σκάνδαλο».

Ο κ. Κουτσούμπας αφού καλοδέχτηκε την προαναγγελθείσα αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τη βία και τη σεξουαλική κακοποίηση, πρότεινε να απεμπλακούν οι ΜΚΟ από την προστασία των ανηλίκων και να υπάρξει χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό με δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την πρόληψη και την προστασία των θυμάτων της βίας.

Μητσοτάκης: Απαράδεκτο το σχόλιο Λαζαρίδη, του ζήτησα να ανακαλέσει

Στην ανάρτηση του κ. Λαζαρίδη αναφέρθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κάνοντας λόγο για απαράδεκτο σχόλιο. «Ήταν απαράδεκτο το σχόλιο του κ. Λαζαρίδη και για αυτό του ζήτησα αμέσως να ανακαλέσει, κάτι που έκανε. Γιατί αυτή η κυβέρνηση τιμά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.


Το σχόλιο του Μακάριου Λαζαρίδη

To σχόλιο για «κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη» έκανε, στις 20 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας σε ανάρτηση του Γιάννη Μπαλάφα (ΣΥΡΙΖΑ), όπου έγινε ο εξής διάλογος:

Μπαλάφας: Ο «επικίνδυνος» κ. Λιγνάδης φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον κ. Μητσοτάκη. Σε στιγμές ανεμελιάς χαριεντίζονταν έξω από το Εθνικό Θέατρο μαζί με την χαμογελαστή κ. Μενδώνη. Πρώτα τον διόρισαν και τώρα «ποιούν την νήσσα

Λαζαρίδης: Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία!

Χρήστης Twitter: Πραγματικότητα λέγεται, αγαπητέ

Λαζαρίδης: Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους! Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου! Και διάβασε και αυτό», απάντησε ο Μακάριος Λαζαρίδης, παραπέμποντας σε άρθρο με τίτλο «Θανάσης Κλάρας: Ο Παιδεραστής Ψυχοπαθής Δολοφόνος του ΚΚΕ», στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σχόλιο Βρετανού λοχαγού στην αγγλική έκδοση του βιβλίου του «We Fell Among Greeks» πως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ομοφυλόφιλος: «Εξακολουθούσε να είναι παιδεραστής και ήτο αξιοσημείωτο ότι είχε πάντοτε ως έμπιστον ακόλουθον έναν όμορφον νεαρόν, με ρόδινα μάγουλα…».




https://www.iefimerida.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!