Ο Σαλί Μπερίσα με καυστική διάθεση για Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα!

«Φίλοι, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ αποφάσισε να πάει στις κάλπες, ενώ ο μαφιόζος Έντβιν (Έντι Ράμα) προετοιμάζεται να γιορτάσει τη νίκη στις Βρυξέλλες.
Γιατί ο Ζάεφ πηγαίνει στις κάλπες και ο Έντβιν ετοιμάζει γιορτές;
Ο κ. Ζάεφ πηγαίνει στις κάλπες επειδή: η Βόρεια Μακεδονία αποκλείστηκε από μία μόνο χώρα της ΕΕ, ενώ η Αλβανία αντίθετα από τέσσερις χώρες.
Έτσι ο Έντβιν αισθάνεται προνομιούχος και θα το γιορτάσει», γράφει με καυστική διάθεση ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.

Με το ίδιο επικριτικό και σαρκαστικό ύφος γράφει πιο κάτω ο Μπερίσα:
«Ο Ζάεφ δεν μπορεί να γιορτάσει επειδή δεν έχει τα ναρκωτικά, δεν είναι παγκόσμιο κέντρο εγκληματικών οργανώσεων στην περιοχή, στην Ευρώπη, στην Αμερική, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, όπως ο Έντβιν, δεν έχει συντρόφους όπως ο ομόλογός του που είναι παγκόσμιος ηγέτης ναρκωτικών.
Πρέπει να κάνει μια επιλογή και μόνο μία επιλογή.
Ενώ ο Ράμα έχει το ιστορικό πλεονέκτημα ότι έχει φτιάξει το ιδανικό ναρκωτικό για την Ευρώπη, όπως κανείς άλλος και  είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της κοκαΐνης, της ηρωίνης και του χασίς. Έχει, λοιπόν, το δικαίωμα να διοργανώσει μια τεράστια γιορτή  που θα στεφανωθεί ως «βασιλιάς των ναρκωτικών».
Ο Ζάεφ πρέπει να πάει στις κάλπες γιατί χτίζει αυτοκινητοδρόμους με 3-4 εκατομμύρια ευρώ το χλμ,  και δεν κάνει διεύρυνση αυτοκινητοδρόμου όπως ο Έντβιν  με 24 εκατομμύρια ευρώ το χλμ.
Έτσι, φίλοι μου, ο Ζάεφ χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και φιλοπατρία, ενώ αυτά όλα για τον Έντβιν είναι χάσιμο χρόνου και ανοησίες και το μόνο που σκέφτεται  είναι να κάνει μια ιστορική γιορτή με ιστορικούς καλεσμένους!, γράφει ο Σαλί Μπερίσα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!