Έγκλημα που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο


H αποκάλυψη του Βαρουφάκη βάζει σε νέα βάση τις συζητήσεις για τους υπαίτιους της εθνικής τραγωδίας που περνά και θα περάσει στο εξής η Ελλάδα

H Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από διχασμούς, ειδικά αυτή την περίοδο. Και σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε όλοι ψευτοαριστεροί και εκδικητικοί που θέλουν να καταδικάσουν άλλους για να αναδειχθούν οι ίδιοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια έβρισε, λοιδόρησε, κατήγγειλε, συμμετείχε ή προέτρεψε σε βιαιοπραγίες σε βάρος πολιτικών αντιπάλων. Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι προχθές που υπέγραψε ένα… μνημειώδες μνημόνιο όλοι ήταν προδότες, γερμανοτσολιάδες και απάτριδες. Ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος, ο Στουρνάρας ήταν για τον κ. Τσίπρα η ντροπή της Ελλάδας και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάθαινε το πατατράκ που έπαθε τότε δεν αποκλείεται να τους έβαζε και φυλακή.
Όμως, πλέον… είμαστε όλοι ίδιοι. Άραγε, είμαστε; Γιατί η αποκάλυψη του Βαρουφάκη βάζει σε νέα βάση τις συζητήσεις για τους υπαίτιους της εθνικής τραγωδίας που περνά και θα περάσει στο εξής η Ελλάδα.
Ο υπουργός – ροκ σταρ, που το παίζει ακόμη σωτήρας είπε το εξής απλό. Μια ομάδα πέντε ατόμων είχε εκπονήσει σχέδιο επιστροφής στη δραχμή. Ή κυκλοφορίας παράλληλου νομίσματος, συγκεκριμένα IOU.
Το κακό δεν είναι ότι σχεδίαζαν δραχμή, δεν είναι ποινικό αδίκημα να πρέπει να απολογηθούν γιατί πιστεύουν σε άλλο νόμισμα.
Το κακό είναι ότι την ώρα που ετοίμαζαν το χαρτί και τις μήτρες για να τυπώσουν πήγαιναν και διαπραγματεύονταν με τους δανειστές. Το κακό είναι ότι κορόιδευαν τον ελληνικό λαό ότι θα πολεμήσουν για το ευρώ αλλά αυτοί είχαν μυστικά σχέδια.
Αυτά τα πέντε άτομα, που μπορεί να είναι και περισσότερα έπαιζαν παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Αλλά μήπως προκύπτουν και ποινικές εκτός από πολιτικές ευθύνες; Το να παίζεις με τα νομίσματα, το να γίνεται κάθε μέρα χαμός στα διεθνή χρηματιστήρια, στο ευρώ, στα ομόλογα και στο Χ.Α. μήπως δημιουργεί… υπεραξίες για κάποιους που έβγαλαν τρελά λεφτά; Πόσοι ήξεραν γι’ αυτό το μυστικό σχέδιο; Δεν πρέπει να το ερευνήσει κανείς δικαστής; Και πότε; Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια πολιτική επιλογή αλλά με ένα έγκλημα που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Αυτή η αποκάλυψη του Βαρουφάκη ήταν η ταφόπλακά του και του πρωθυπουργού. Κάποιος πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με τα όσα έκανε αυτός ο παράφρων θίασος που κυβερνά από την Αίγινα.                                                                                              http://www.antinews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!