ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ. Β.Σόιμπλε: "Δεν ξεπεράσατε την κρίση"




Τα γνωστά τετριμμένα μας είπε ο κύριος Σόιμπλε, όπως ότι δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο,οπότε να μην αντιδρούμε και με προθυμία να συνεχίσουμε να τις "τρώμε"
 
«Η κρίση του ευρώ δεν έχει περάσει, δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στην πρώτη του ομιλία στην Αθήνα. 
 
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που πραγματοποιεί επίσκεψη-«αστραπή» στην ελληνική πρωτεύουσα, βρίσκεται στην Αθήνα από τις 11:00 το πρωί, ενώ αυτή την ώρα μιλάει σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον.
 
«Η Ελλάδα ανακτά την ανταγωνιστικότητά της» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σόιμπλε και σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε: «Νιώθουμε βαθύ σεβασμό για τις προσπάθειές σας και αν τα καταφέρετε, θα τα έχουμε καταφέρει».
 
Στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Creating the right environment for Growth» θα μιλήσουν επίσης ο υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωνσταντίνος Χατζηδάκης.
 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μιχάλης Μαΐλλης και ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Wolgang Dold.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!