"Μαύρη προπαγάνδα" κατά Ελλάδας από την Τουρκία


Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της τουρκικής μαύρης προπαγάνδας για να εμπλέξουν προβοκατόρικα την Ελλάδα σε επιθέσεις κατά τουρκικών και άλλων στόχων βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω ύποπτων διαρροών!

Μετά από την πολύμηνη εντατική προβολή σεναρίων που ήθελαν τουρκους που κατηγορούνται για διάφορα εγκλήματα από την Άγκυρα δήθεν να εκπαιδεύονται και διαμένουν σε... στρατόπεδο στο Λαύριο και διάφορα... εξοχικά περί την... Αττική ή σε σπίτι στην... Θεσσαλονίκη, τώρα δήθεν ανακάλυψε... γιάφκα στον Νέο Κόσμο, που όμως ο "τρομοκράτης" την εγκατέλειψε και πήγε στην... Συρία!!!

Τον κατηγορούν για 3 φόνους

Ο λόγος για τον Ισμαήλ Ακκολ ο οποίος κατά τις πηγές της Milliyet, ειναι "Ο δραπέτης του εγκλήματος Σαμπαντζί". Γράφει λοιπόν ότι ο εν λόγω φερόμενος ως και υποψήφιος "βομβιστής αυτοκτονίας" βρίσκεται τώρα στη Συρία αφού έφυγε από την Ελλάδα όπου ζούσε για πολύ καιρό... Είναι δε αυτός, ισχυρίζεται, ένας από τους τρεις, που είχαν δολοφονήσει το 1996 τον επιχειρηματία Οζντεμίρ Σαμπαντζί, τον Χαλούκ Γκιοργκούν και την Νιλγκιούν Χάσεφε, από τον όμιλο Σαμπαντζί.

Το σεναριο εμπλοκής της Ελλάδας είναι το εξης: Οι ΗΠΑ, λέει, μετά την επίθεση που είχε γίνει στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Άγκυρα, είχε αρχίσει να ασκεί πίεση στην Αθήνα, αναφορικά με την τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C.

Και ολίγη από... ΗΠΑ!

Η στάση αυτή των ΗΠΑ ανάγκασε, λέει, την Ελλάδα να... κλείσει τις... γιάφκες της οργάνωσης στη χώρα. Έτσι και ο Ακκόλ εγκαταστάθηκε στη Συρία, όπου το DHKP-C άνοιξε και πάλι στρατόπεδο. 
Επειδή, μέλη του DHKP-C αναμιγνύονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία, η ασφάλεια προειδοποίησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον Ακκόλ, ο οποίος είχε διαφύγει στο εξωτερικό, μετά την επίθεση στον όμιλο Σαμπαντζί, μαζί με την Φεχριγιέ Ερντάλ. 
Μετά από αίτημα του τουρκικού Υπουργείου Δικαιοσύνης είχε εκδοθεί Ερυθρό Δελτίο της Ίντερπολ για τη σύλληψή του και ο Ακκόλ και τα ίχνη του είχαν βρεθεί, στις αρχές του 2000, στο Βέλγιο, όπου έζησε μαζί με την Ερντάλ για κάποιο διάστημα εκεί. 
Αργότερα διαπιστώθηκε ότι μετέβη στη Γερμανία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Η... σοφίτα του 3όροφου

Οι τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών "διαπίστωσαν", κατά το προβοκατόρικο σενάριο, ότι ο Ακκόλ, στον οποίο η οργάνωση έδωσε το ψευδώνυμο «Ισά», έζησε για ένα διάστημα στη... σοφίτα τριόροφου κτιρίου στην περιοχή Ν. Κόσμος της Αθήνας και χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα με το όνομα... «Μεχμέτ».

Όπως γράφει η εφημερίδα έγινε αντιληπτό ότι ο Ακκόλ, που έζησε για ...χρόνια στην Ελλάδα, τελικά την εγκατέλειψε, λόγω της πίεσης που ασκήθηκε από την Ελλάδα στο DHKP-C.

Μετά την επίθεση που είχε γίνει στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Άγκυρα, με "ζωντανή βόμβα", η αμερικανική διοίκηση άρχισε να ασκεί πίεση και η κυβέρνηση της Αθήνας άρχισε να τηρεί σκληρή στάση κατά της οργάνωσης και η Ελλάδα, η οποία υποστήριζε επί χρόνια την οργάνωση, άρχισε να κλείνει τις γιάφκες της οργάνωσης στη χώρα. Μετά από την εξέλιξη αυτή, διαπιστώθηκε ότι μέλη της οργάνωσης στην Αθήνα άρχισαν να φεύγουν στο εξωτερικό. Έτσι και ο Ακκόλ μετέβη στη Συρία, σε στρατόπεδο που άνοιξε και πάλι η οργάνωση εκεί.

Αυτό ήταν το νέο... παραμύθι εμπλοκής της Ελλάδα. Και "ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα", που λένε και οι... γιαγιάδες... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!