Ενώ το 40% των Ελλήνων δεν έχει ούτε να φάει δημοπρατούν αύριο το τζαμί!

Tελικά φαίνεται ότι η χώρα δεν χρειάστηκε καν να πολεμήσει για να ηττηθεί από την Τουρκία. Οι πολιτικές ηγεσίες φρόντισαν να δώσουν "γη και ύδωρ" ξεπουλώντας από λιμάνια στα ακριτικά νησιά (Λέσβος, Μυτιλήνη) μέχρι τα νησιά-σύμβολα (Ϋδρα) και τώρα, παρά την σφοδρή αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κατασκευάζουν και ισλαμικό χώρο λατρείας στην Αθήνα: Αύριο δημοπρατείται η κατασκευή του τεμένους της Αθήνας και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας πολλών πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του.

Το υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τα εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για τη ανάγερσή του και το υπουργείο Υποδομών σπεύδει να το κατασκευάσει, ενώ είναι κοινό μυστικό το ενδιαφέρον του εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι για την κατασκευή του.
Φυσικά σημειώνουμε και το έντονο και πιεστικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν στον Α.Σαμαρά για την ανέγερση του τεμένους, πίεση που όπως φαίνεται αποδείχθηκε καθοριστική.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύει και το ΠΑΣΟΚ για την κατασκευή του τεμένους.
Αύριο, λοιπόν, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) προχωρά εν κρυπτώ στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του ναυτικού οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού και σίγουρα οι μπουρλοτιέρηδες του '21 και ο Π.Κουντουριώτης εκεί που είναι θα δακρύζουν από την εθνική παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρον ότι υπάρχουν και σχέδια επέκτασης του τεμένους και δημιουργίας κανονικού τζαμιού.
Αν δεν μπορέσει να επεκταθεί το νυν τέμενος, θα κτιστεί αλλού το τζαμί και αυτό φαίνεται να είναι μόνο η αρχή: Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει ζητήσει δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα!
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη και παραδοχή της εθνικής ήττας από την εισβολή των λαθρομεταναστών από το γεγονός ότι τελικά επιβάλουν την κατασκευή ιερού χώρου λατρείας της θρησκείας τους σε μία χώρα που πολύ πρόσφατα απελευθερώθηκε από τον ισλαμικό ζυγό;
Με αφορμή την απ΄ποφαση της κυβέρνησης να δημοπρατηθεί αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου το έργο η «Δράση Ανεξάρτητων Πολιτών» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΕΚ, όπου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός (Βατάτζη 37, Αθήνα) με σύνθημα "Η νομιμοποίηση των παράνομων λαθρομεταναστών μέσω της κατασκευής τζαμιού είναι εθνικό ζήτημα".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!