ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΝΥΨΩΣΕΙ" ΤΟ ΗΘΙΚΟ. - H Tουρκία προμηθεύει ιερόδουλες τους αντάρτες



Η είδηση, όπως μεταδόθηκε από την λιβανική εφημερίδα «Αλ Ακχμπάρ» και μεταφράστηκε από τα Τουρκικά Νέα. Το ύστατο σημείο της «ισχυρής Τουρκίας»: «Η Τουρκία μεταφέρει και πουτάνες για τους Σύριους μαχητές της τζιχάντ»!
Η λιβανική εφημερίδα Αλ Ακχμπάρ ανέφερε πως η Τουρκία δεν αρκείται στην παροχή καταφυγίου για τους τρομοκράτες, αλλά εκτός από τον εξοπλισμό των μελών της αντιπολίτευσης, τους παρέχει και πουτάνες.

Αναφέρεται πως η Τουρκία για τους μαχητές του OSO και του Μετώπου Noύσρα οι οποίοι διαπράττουν σφαγές στην Συρία και έχουν φέρει την χώρα στο σημείο της κατάρρευσης, εκτός από όπλα, μεταφορές και καταφύγιο, παρέχει ακόμη και Τουρκάλες πόρνες από καζίνο και νάιτ κλαμπ, ώστε να γλεντήσουν.
Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ομέρ Οντεμίς στην εφημερίδα Γιούρτ, στην αρχή οι μαχητές ευχαρίστησαν την Τουρκία για αυτήν την ¨υπηρεσία¨, αλλά αργότερα ξέσπασαν μεταξύ τους διαμάχες καθώς αδυνατούσαν να μοιραστούν μεταξύ τους αυτές τις ¨υπηρεσίες¨.
Οι διοικητές του OSO και του Μετώπου Νούσρα παραπονέθηκαν στους Τούρκους αξιωματικούς πληροφοριών πως αυτού του είδους οι παρεχόμενες «υπηρεσίες» είναι ανεπαρκείς για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών αναγκών, και ότι αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι θα μπορούσαν να ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των μαχητών.
Το ότι η Δύση σιωπά, σημαίνει δύο πράγματα: είτε δεν γνωρίζει τα συμβαίνοντα (γεγονός μάλλον απίθανο, με το πλήθος των μυστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στο έδαφος της Συρίας αλλά και στις γειτονικές χώρες όπως είναι η Τουρκία), είτε αποκομίζουν ή περιμένουν τα δικά τους οφέλη ελπίζοντας σε νίκες των "επαναστατών".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!