Το Ρωσικό Ναυτικό αποχαρακτήρισε τα αρχεία των UFO;


Image
Το ρωσικό ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει τα αρχεία των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα τα οποία ξεπερνούν τεχνολογικά τα κατασκευάσματα της ανθρωπότητας, αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Svobodnaya Pressa.


Τα αρχεία που χρονολογούνται από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης είχαν συνταχτεί από ειδική ομάδα του ναυτικού, συλλέγοντας εκθέσεις από υποβρύχια και πολεμικά πλοία. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο αναπληρωτής διοικητής του ναυτικού Nikolay Smirnof. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σύμφωνα με την ιστοσελίδα συναντήσεις με UFOs.



Ο πρώην αξιωματικός και διάσημος Ρώσος ερευνητής UFOs Vladimir Azhazha, λέει ότι το υλικό έχει πολύ μεγάλη αξία. 50% των συναντήσεων συνδέονται με τους ωκεανούς και 15% ακόμα με λίμνες. Έτσι τα UFOs έχουν την τάσσει να συνδέονται με το νερό. Σε μια περίπτωση ένα πυρηνικό υποβρύχιο που βρισκόταν σε αποστολή μάχης στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανίχνευσε 6 άγνωστα αντικείμενα. Το πλήρωμα δεν κατάφερε να αφήσει πίσω του τους διώκτες του κάνοντας ελιγμούς, μέχρι που τα αντικείμενα απομακρύνθηκαν στον ουρανό.

Πολλά μυστηριώδη γεγονότα συνέβησαν στο τρίγωνο των Βερμούδων, αναφέρει ο πρώην διοικητής υποβρυχίων Υποναύαρχος Yury Beketov, χωρίς την ύπαρξη βλάβης, χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να ανιχνευτεί ισχυρή παρέμβαση. Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού λέει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια εσκεμμένη διατάραξη από τα UFOs.

Σε αρκετές περιπτώσεις τα όργανα έδωσαν αναγνωρίσεις τω υλικών αντικειμένων τα οποία κινούνταν με απίστευτες ταχύτητες. Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, 400 χλμ την ώρα. Επιταχύνσεις τόσο γρήγορες που είναι πρόκληση, ακόμα και στην επιφάνεια, παρά την αντίσταση του νερού που είναι πολύ υψηλή.

Ήταν σαν τα αντικείμενα να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Ένα άλλο μέρος όπου οι άνθρωποι αναφέρουν συχνά UFOs είναι η λίμνη Baikal της Ρωσίας, όπου οι αλιείς βλέπουν ισχυρά φώτα που προέρχονται από το βυθό, καθώς και αντικείμενα πάνω από το νερό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!