Oμοφυλόφιλη φωτογράφος «ντύνει» τον Ιησού με φόρεμα!

Oμοφυλόφιλη φωτογράφος «ντύνει» τον Ιησού με φόρεμα!
Η σουηδέζα φωτογράφος Elisabeth Ohlson Wallin προκαλεί αντιδράσεις στο Βελιγράδι με τη νέα έκθεσή της, που παρουσιάζει γνωστές ιστορίες της Καινής Διαθήκης με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλους και λεσβίες.
Πολλές διαμαρτυρίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με αφορμή την εν λόγω έκθεση με το όνομα «Ecce Homo».
Στις φωτογραφίες της έκθεσης παρουσιάζονται γνωστά  από την Καινή Διαθήκη, όπως τα Θεοφάνεια,ο Μυστικός Δείπνος και ο Γολγοθάς,στα οποία όμως, οι θρησκευτικές μορφές εμφανίζονται ως ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ ντυμένοι με αποκαλυπτικά και προκλητικά ρούχα.

Έτσι, στον «Μυστικό Δείπνο» η Wallin παρουσιάζει τον Ιησού να είναι ντυμένος με γυναικείο φόρεμα και να φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ οι απόστολοι φορούν γυναικεία εσώρουχα και σαδομαζοχιστικά κοστούμια. Σε άλλη φωτογραφία δύο λεσβίες παριστάνουν τον Ιωσήφ με την Μαρία.
Περίπου δύο χιλιάδες αστυνομικοί ήταν παρόντες για να αποφευχθούν βίαια επεισόδια κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, καθώς χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.
Ο επικεφαλής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Ειρηναίος έχει ήδη ταχθεί κατά της βλάσφημης έκθεσης καλώντας τις κρατικές αρχές να την απαγορεύσουν.http://totalpress365.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!