"Χρυσή Αυγή, ευχαριστούμε που μας καλέσατε"

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής. Και την οσονούπω λειτουργία μηχανισμού άμεσης δράσης κατά τα πρότυπα του 100, αλλά σε χρόνο dt.
Η Χρυσή Αυγή είναι κατά μια έννοια η συνέχεια των Προσκόπων. Σε άλλα επίπεδα, βέβαια και με άλλα δεδομένα. Αν θυμάμαι καλά από τα παιδικά μου χρόνια το προσκοπικό σλόγκαν ήταν "μια καλή
Και να σημειώσουμε, βεβαίως, τις στρατιωτικές καταβολές του Προσκοπισμού. Με τις χακί στολές, την πειθαρχία και τις παρελάσεις. Σχετικό ήταν και το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα. Με την περιοχή να έχει μετατραπεί σε γκέτο μεταναστών τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής βοηθούσαν τους ηλικιωμένους να πάνε στη γειτονική Τράπεζα για να εισπράξουν την πενιχρή σύνταξη τους. Χωρίς να κινδυνεύουν από τους λαθρομετανάστες που μόλις δουν λευκό γυαλίζει το μάτι τους. Εξ ου και η σωματική διάπλαση των μελών της οργάνωσης.
Όταν αναλαμβάνεις το καθήκον να προστατεύσεις τους απόμαχους της ζωής, πρέπει να έχεις τα κατάλληλα προσόντα. Τα οποία, μάλιστα, πρέπει να φροντίζεις σε καθημερινή βάση στο γυμναστήριο. Άλλωστε σαν γνήσιοι εθνικιστές είναι λάτρεις της αρχαίας ελληνικής ρήσης "νους υγιής εν σώματι υγιεί".
Σιγά-σιγά ιδιαίτερα μετά την είσοδο της στη Βουλή οι δραστηριότητες της οργάνωσης άρχισαν να επεκτείνονται.  Η Χρυσή Αυγή άρχισε να μετατρέπεται στον άτυπο θεματοφύλακα του Νόμου και της Τάξης. Αντί να κάνει έλεγχο η αστυνομία στους ξένους μικροπωλητές σε Ραφήνα και Μεσολόγγι έκαναν τα μέλη της. Με προεξέχοντες τους Βουλευτές. Κι όχι τυχαία. Όταν είναι μπροστινός στην "επιχείρηση" ο Βουλευτής, συνοδευόμενος μάλιστα από τους αστυφύλακες-φρουρούς του, ο απλός αστυφύλαξ τους κάνει χώρο να περάσουν. Να τα κάνουν, δηλαδή, όλα με το ρόπαλο λαμπόγυαλο. Πρωτοβουλία, που χαιρετίστηκε δεόντως από το Συνδικάτο Ελλήνων μικροπωλητών! Που σε σχετική ανακοίνωση είπε: "γεια στα χέρια σας και αναμένουμε και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες σας σε όλη την επικράτεια!"
Ιδού, λοιπόν, πως οι δουλειές της Χρυσής Αυγής αυξάνονται και πληθαίνονται. Τις προάλλες χειρουργός στο νοσοκομείο του Ρίο, ζήτησε φακελάκι 2.5000 ευρώ. Οι συγγενείς του ασθενούς, δεν μπήκαν στον μάταιο κόπο να ενημερώσουν τη διοίκηση του νοσοκομείου. Ή έστω να απευθυνθούν στην Αστυνομία. Πήραν τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή. Μπούκαραν, λοιπόν, στο γραφείο του τα παιδιά και είχαμε "γυμναστικές επιδείξεις".: που σε πονεί και που σε σφάζει. Τουλούμι τον κάνανε στο ξύλο. Στην Καλαμάτα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής με κοστούμια και λαιμοδέτες, όχι με στολή εκστρατείας , εμφανίστηκαν σε επιχειρηματίες ζήτησαν τις μισθολογικές καταστάσεις (σ.σ οι ίδιοι το διέψευσαν) για να ενημερωθούν και τους παρακάλεσαν ευγενικά να απασχολήσουν Έλληνες εργάτες κι όχι ξένους. "Να προτιμούν Έλληνες εργαζόμενους κι όχι τον Αχμέτ και τον Χασάν", όπως είπε ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης.
Ιδού, λοιπόν, πως οι δουλειές της Χρυσής Αυγής αυγατίζουν. Ιδού, λοιπόν, πως όταν δεν υπάρχει κράτος, εμφανίζεται κάποιος άλλος να το υποκαταστήσει και να καλύψει το κενό. Ο Μιχαλολιάκος μάλιστα ετοιμάζεται να οργανώσει τη δουλειά σε επαγγελματικά πρότυπα. Με τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, όπως το 100, αλλά σε ότι έχει να κάνει με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών θα καλείς πχ το 200 κι ο τηλεφωνητής θα σε καθοδηγεί: "Ομιλείτε με την υπηρεσία Άμεσης Δράσης της Χρυσής Αυγής. Ευχαριστούμε που μας καλέσατε. Για συνοδεία για είσπραξη σύνταξης πιέστε το 1. Για ντου σε στέκι λαθρομεταναστών που σας ενοχλεί, πιέστε το 2. Για ντου σε μικροπωλητές λαθραίων αντικειμένων, πιέστε το 3. Για παράνομη απασχόληση μεταναστών, το 4 και ούτω καθ εξής.
Με άμεση δράση στην κυριολεξία. Όχι σαν το "εκατό", που θέλεις μισή ώρα να συνεννοηθείς κι άλλη μισή για να έρθουνε. Η Χρυσή Αυγή σε πέντε λεπτά,  άντε σε δέκα θα είναι παρούσα.
Εν πάση περίπτωση κάποιος πρέπει να προστατεύσει τους Έλληνες από τους ξένους. Κι αφού αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να την κάνει η αστυνομία, την κάνει η Χρυσή Αυγή. Ακόμα και σε ενδοελληνικές διενέξεις. Γίνεται ένα τρακάρισμα μέχρι να έρθει η τροχαία έχει ξημερώσει. Η Χρυσή Αυγή, αντίθετα, θα καταφθάνει αμέσως και θα αποδίδει δικαιοσύνη επιτόπου. Ποιός φταίει και πρέπει να πληρώσει και ποιός πρέπει να πληρωθεί.
Ταυτόχρονα, υπάρχει σκέψη να επεκταθεί και σε άλλου είδους κοινωνικές δραστηριότητες. Τα μέλη της με ευγένεια και διακριτικότητα (που χαρακτηρίζει άλλωστε, γενικότερα τη συμπεριφορά τους) να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων στα Δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Για να συμβάλλουν έτσι στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας. Και πολλές άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικού περιεχομένου, που επεξεργάζεται το επιτελείο της Οργάνωσης και σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα.                                        http://www.sport24.gr/

Σχόλια

Ο χρήστης ilias είπε…
ΤΙ ΕΠΙΝΕ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΕΟ????

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!